• O fotografie uimitoare a regretatului monarh a fost proiectată pe pianul cu coadă în timpul slujbei Împreună de Crăciun” de la Westminster Abbey.
  • Kate a purtat o rochie tip palton de culoare burgundă, pe care a asortat-o cu fiica ei, Prințesa Charlotte, într-o culoare similară.
  • Slujba a fost difuzată pe ITV și a fost prezentată de Catherine Zeta-Jones, slujba a fost plină de gesturi în aparență și de omagieri emoționante la adresa regretatului membru al familiei regale.

Kate Middleton i-a adus un omagiu emoționant regretatei regine în cadrul serviciului de colinde de Crăciun. În timpul concertului de colinde, familia regală a venit pentru a o omagia pe regretata regină Elisabeta a II-a într-un tribut emoționant. O fotografie impresionantă a reginei a fost proiectată pe pianul cu coadă în timpul slujbei Împreună de Crăciun de la Westminster Abbey.

Prințesa de Wales, care a condus slujba cu sprijinul Fundației Regale, a declarat că este „încântată” să se întoarcă la abație pentru al doilea an. Kate a purtat o rochie tip palton de culoare burgundă, pe care a asortat-o cu fiica ei, Prințesa Charlotte, într-o culoare similară, relatează Mirror.

Prezentând slujba, Prințesa Kate a spus Acest Crăciun va fi primul nostru Crăciun fără Majestatea Sa Defunctă Regina Elisabeta. Majestatea Sa a ținut Crăciunul aproape de inima ei, ca pe un moment care aducea oamenii împreună și ne amintea de importanța credinței, a prieteniei și a familiei, precum și de a da dovadă de empatie și compasiune.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

În acest an, am invitat sute de persoane inspirate la slujbă. Cei care demonstrează puterea legăturii și valorile comunității, permițându-ne să continuăm tradiția Majestății Sale de a recunoaște și de a le mulțumi celor care au depășit orice limită pentru a-i sprijini pe ceilalți. Majestatea Sa lasă cu noi o moștenire incredibilă și una care i-a inspirat profund pe mulți dintre noi.

Kate a adăugat: Așadar, deși Crăciunul va fi foarte diferit anul acesta, ne putem aminti în continuare de amintirile și tradițiile pe care le-am împărtășit. Luați-vă timp să încetiniți și să sărbătoriți cu familia și prietenii toate lucrurile minunate care fac Crăciunul atât de special.

Slujba a fost difuzată pe ITV și a fost prezentată de Catherine Zeta-Jones, slujba a fost plină de gesturi în aparență și de omagieri emoționante la adresa regretatului membru al familiei regale. Telespectatorii au putut vedea un brad de Crăciun din apropiere decorat cu ursuleți Paddington în miniatură, ca o aluzie la schița ei cu personajul de desene animate pentru Jubileul de Platină din iunie.

Ducele și ducesa au fost însoțiți de copiii lor, George și Charlotte, de regele Charles și regina consort Camilla, precum și de Zara și Mike Tindall, alături de 1.800 de invitați. La un moment dat, Kate a putut fi văzută consolând-o pe Charlotte cu brațul în jurul ei, în timp ce William avea brațul pe cel al fiului său George în timpul emoționantului concert.