• Kate Middleton și-a încântat fanii într-un pulover de Crăciun confortabil, în timp ce a adăugat ultimele retușuri la pomul de Crăciun înainte de concertul de colinde Together at Christmas de joi.
  • Clipul promoțional de miercuri pentru viitoarea slujbă Împreună de Crăciun” vine cu doar o zi înainte ca regele, regina consort, prințul William și alți membri ai familiei să fie prezenți în forță pentru a sărbători sărbătorile la Westminster Abbey pe 15 decembrie.
  • În acest an, concertul de colinde al lui Kate, susținut de Fundația Regală, este dedicat regretatei regine.

Kate Middleton și-a încântat fanii de pe rețelele de socializare deoarece a distribuit miercuri seară un clip emoționant înainte de viitorul său concert de colinde de Crăciun.

Prințesa de Wales, în vârstă de 40 de ani, a distribuit un scurt clip pe canalele de socializare pe care le împarte cu soțul ei, prințul William, care o arată îmbrăcată într-un pulover de Crăciun, în timp ce decorează un brad de Crăciun gros și stufos cu o varietate de luminițe și globulețe.

De-a lungul clipului, Kate adăuga ultimele retușuri la brad, regina senior fiind văzută zâmbind în mai multe ocazii. Alături de clip, ea a dat și o legendă la videoclip: Ultimele retușuri înainte de slujba de colinde #TogetherAtChristmas Carol de mâine”.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Îmbrăcată călduros pe fondul temperaturilor din ce în ce mai scăzute din Marea Britanie, Kate a optat pentru puloverul ei pe care mulți fani îl pot recunoaște din timpul poveștii lui Kate la CBeebies la începutul acestui an.

Clipul promoțional de miercuri pentru viitoarea slujbă Împreună de Crăciun” vine cu doar o zi înainte ca regele, regina consort, prințul William și alți membri ai familiei să fie prezenți în forță pentru a sărbători sărbătorile la Westminster Abbey pe 15 decembrie.

În acest an, concertul de colinde al lui Kate, susținut de Fundația Regală, este dedicat regretatei regine, care a murit în urmă cu trei luni, dar vine într-un moment de agitație continuă pentru familia Windsor, deoarece fricțiunile continue au continuat să se intensifice cu prințul Harry și soția Meghan Markle.

Palatul Kensington a declarat: Am fost foarte încântat de această ocazie. Slujba de colinde din acest an este dedicată Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a și valorilor pe care Majestatea Sa le-a demonstrat de-a lungul vieții sale, inclusiv datoria, empatia, credința, serviciul, bunătatea, compasiunea și sprijinul pentru ceilalți”.