• Mark Jenkins și fiul său Peter zburau deasupra Parcului Național Tsavo din Kenya când avionul lor s-a prăbușit deasupra zonei de conservare.
  • Pilotul Mark Jenkins a fost un om pe care cu toții îl iubeam și îl admiram”, a declarat prințul William.
  • Mark Jenkins era un popular gardian al Kenya Wildlife Service, cu o dragoste pentru zbor, angajat în protejarea faunei sălbatice din Africa de Est.

Prințul William a dezvăluit că un prieten apropiat al său și al lui Kate Middleton a fost ucis în mod tragic, împreună cu fiul său, într-un accident de avion. Pilotul Mark Jenkins a fost un om pe care cu toții îl iubeam și îl admiram”, a declarat prințul William, într-un tweet trimis de pe contul oficial de Twitter al prințului și prințesei de Wales.

Mark Jenkins și fiul său Peter zburau deasupra Parcului Național Tsavo din Kenya când avionul lor s-a prăbușit deasupra zonei de conservare.

Prietenii s-au întâlnit pentru prima dată în timpul anului de vacanță al prințului William și s-au întâlnit de mai multe ori de atunci. Mark Jenkins era un popular gardian al Kenya Wildlife Service, angajat în protejarea faunei sălbatice din Africa de Est.

Recomandări

METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?

Ieri am pierdut un prieten, care și-a dedicat viața protejării vieții sălbatice în unele dintre cele mai renumite parcuri naționale din Africa de Est. Mark Jenkins, și fiul său Peter, au fost uciși în mod tragic în timp ce zburau deasupra Parcului Național Tsavo în timp ce efectuau o patrulă aeriană. În această seară, mă gândesc la soția, familia și colegii lui Mark, care au pierdut din păcate un om pe care cu toții îl iubeam și îl admiram”, a declarat prințul William.

Un omagiu adus de Societatea Zoologică din Frankfurt a spus: Mark a fost un conservaționist de o viață și un pilot experimentat de tufișuri, care și-a dedicat cariera protejării vieții sălbatice în unele dintre cele mai renumite parcuri naționale din Africa de Est”.

Pasionat, cu principii și voință puternică, Mark nu se temea niciodată să spună ce gândește și să susțină ceea ce credea. A fost o prezență impunătoare și a lăsat o impresie de neșters oriunde a mers. Cei care au lucrat alături de el își amintesc de el pentru determinarea sa, grija, energia sa, zâmbetul său poznaș și dragostea sa profundă pentru viața sălbatică și locurile sălbatice”, se mai arată în comunicat.