• Iubitorii de artă vor avea o ocazie rară de a vedea lucrări ale unor artiști precum Pablo Picasso, Andy Warhol și David Hockney într-o nouă expoziție la Tate Modern din Londra.
  • Noua expoziție, intitulată Capturing the Moment, se deschide pentru public marți, 13 iunie.
  • Sunt expuse piese precum printurile marca Warhol, dar și picturi ale lui Picasso și Francis Bacon.

Galeria Tate Modern din Londra dă startul unei expoziții unice pe data de 13 iunie, unde vor fi expuse lucrări ale lui Picasso, Warhol și Hockney, scrie Belfast Telegraph.

Capturing the Moment va începe cu unii dintre cei mai renumiți pictori expresivi din perioada postbelică și va arăta, de asemenea, cum arta contemporană merge în direcția opusă, cu o serie de fotografii moderne”, explică PR-ul Tate Modern.

Expoziția a luat naștere în colaborare cu fundația YAEGO, înființată de colecționarul, antreprenorul și filantropul taiwanez Pierre Chen în 1999. PR-ul Tate Modern a declarat: „Expoziția va fi o ocazie rară de a vedea lucrări extraordinare din colecția fundației YAGEO, inclusiv lucrări ale pictorilor Francis Bacon, Gerhard Richter, Peter Doig și fotografii de Thomas Struth, Andreas Gursky și Hiroshi Sugimoto.”

Recomandări

UNGARIA E OUT
KENNEDY A VORBIT CU TRUMP
TRUMP SCOATE COLȚII LA KAMALA
SPORTIVII ROMÂNI SE PREGĂTESC DE J.O.
PRINȚUL PHILLIP AR FI IMPLICAT ÎN AFACEREA PROFUMO
MARINA SUA ARE PROBLEME DE 132 MLD $

Tate Modern este cunoscut la nivel mondial pentru expozițiile sale unice care îmbină arta contemporană cu arta clasică, este un loc pe care trebuie să îl vizitezi neapărat dacă plănuiești o vacanță în Marea Britanie.

Citește și: