• Florence Pugh a dezvăluit că vocea lui Tom Hanks i-a fost alinare, în copilărie.
  • Actrița a povestit că, atunci când era bolnavă, desenul animat „Toy Story” o ajuta să doarmă.
  • Hanks i-a cântat lui Pugh câteva versuri din melodia, „You’ve Got a Friend in Me”.

Actrița Florence Pugh a dezvăluit recent într-un interviu acordat emisiunii „The Graham Norton Show” că sunetul vocii lui Tom Hanks a reprezentat un sprijin de neprețuit în momentele sale dificile, relatează The Digital Fix.

În timpul interviului, Pugh a mărturisit că, în copilărie, a fost adesea bolnavă și a petrecut mult timp în spital. În încercarea de a găsi o modalitate de a o ajuta să adoarmă, mama ei a descoperit că vocea lui Tom Hanks din filmul „Toy Story” avea un efect liniștitor asupra sa. Actrița a povestit că atunci când filmul se termina și genericul de final începea să ruleze, ea se trezea mereu. Mama ei, dornică să o ajute, se ridica rapid din pat, derula filmul înapoi și apăsa din nou play, pentru a o adormi pe Pugh.

„Mama mea mi-a amintit în această dimineață că a aflat că ești aici și mi-a spus „îți amintești”, pentru că am fost bolnavă destul de mult când eram copil și am fost mereu în spital, iar ei încercau mereu să găsească o poziție bună în care să dorm și se pare că mă trezeam mereu când „Toy Story” se termina și se derula genericul de final, așa că ea se ridica repede din pat, derula din nou și apăsa play din nou., a mărturisit Pugh în cadrul interviului.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

Într-un moment surprinzător și plin de emoție, Tom Hanks, invitat și el în cadrul emisiunii, a oferit o scurtă interpretare a piesei „You’ve Got a Friend in Me”, melodia emblematică interpretată de el în filmul de animație, „Toy Story”.

„Îmi place în mod deosebit sunetul vocii lui Tom Hanks”, a spus Pugh. „Oh, serios?”, a răspuns Hanks cu un zâmbet”.

Citește și: