• Madonna a postat pe Instagram o serie de fotografii cu Julia Garner, reaprinzând speculațiile privind evoluția filmului biografic.
  • La începutul acestui an, au existat informații potrivit cărora producția a fost oprită deoarece Madonna se pregătea pentru turneul mondial Celebration.
  • Audițiile pentru filmul biografic au avut loc pe februarie 2022, potențialii actori participând la un riguros ,,bootcamp” al Madonnei, supervizat de însăși cântăreața iconică.

Madonna le-a dat fanilor o rază de speranță în ceea ce privește viitorul mult-așteptatului său film biografic, după ce a publicat fotografii cu Julia Garner, cea care o va interpreta pe Regina muzicii pop în film, scrie Hello Magazine.

În iunie 2022, vedeta din Ozark a câștigat rolul în fața altor actrițe talentate precum Florence Pugh, Alexa Demie și Sydney Sweeney.

Cu toate acestea, la începutul acestui an, au existat informații potrivit cărora producția a fost oprită deoarece Madonna se pregătea pentru turneul mondial Celebration, anunțat recent.

Recomandări

ATENȚIE, CIP DEFECT
ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Marți, 2 mai, Madonna a postat pe Instagram Story o serie de fotografii cu Garner, reaprinzând speculațiile privind evoluția filmului biografic.

Într-o altă fotografie, cele două apar savurând cartofi prăjiți, iar cântăreața în vârstă de 64 de ani a scris drept postării: ,,we are Madonna!”, urmată de emoticoane.

Turneul Celebration Tour al Madonnei va începe în America de Nord în luna iulie, iar etapa din Marea Britanie și Europa va începe în octombrie 2024.

Turneul de 84 de spectacole marchează cel de-al 12-lea turneu al cântăreței și primul său spectacol retrospectiv, în cadrul căruia va interpreta cele mai mari hituri ale sale.

Deși inițial s-a crezut că Madonna plănuia să revină la filmul său biografic după turneu, anumite relatări au susținut că proiectul a fost suspendat pe o perioadă nedeterminată.

Audițiile pentru filmul biografic au avut loc pe februarie 2022, potențialii actori participând la un ,,bootcamp” riguros al Madonnei, supervizat de însăși cântăreața emblematică.

Madonna, care va regiza, de asemenea, filmul, a fost deschisă cu privire la provocările legate de crearea scenariului pentru filmul biografic. Ea s-a referit la acest proces ca fiind ,,cea mai epuizantă și provocatoare experiență pe care am avut-o vreodată” .

Citește și

Gwyneth Paltrow spune „cine e mai bun la pat”: Ben Affleck sau Brad Pitt?

️Prigojin: „Forțele Armate ucrainene au început contraofensiva. Au o mulțime de oameni și arme”

Nicolas Cage spune că cea mai veche amintire a sa este din pântecele mamei sale: „Nu știu dacă este real sau nu”