• Madonna a postat un mesaj emoționant în care l-a omagiat pe Stein.
  • Cântăreața i-a mulțumit lui Stein pentru că i-a văzut potențialul și i-a schimbat cursul vieții „pentru totdeauna”.
  • „Plâng în timp ce scriu aceste rânduri. Cuvintele nu pot descrie ce am simțit în acest moment”, a adăugat ea.

Madonna a adus un omagiu regretatului fondator al casei de discuri Sire Records, Seymour Stein, scrie Music News. Directorul muzical newyorkez s-a stins din viață duminică, la locuința sa din Los Angeles, după o luptă cu cancerul. Acesta avea 80 de ani.

Luni, Madonna a postat un mesaj emoționant în care l-a omagiat pe Stein și l-a creditat ca fiind vârful de lance al carierei sale muzicale.

„Seymour Stein a plecat dintre noi! Trebuie să-mi trag sufletul. A fost unul dintre cei mai influenți bărbați din viața mea!!! El mi-a schimbat și mi-a modelat lumea”, a început ea.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ

Madonna și-a amintit cum a fost atât de hotărâtă să îl întâlnească pe Stein în timp ce încerca să obțină un contract la începutul anilor ’80, încât a făcut chiar o oprire la spitalul unde acesta se recupera după un tratament pentru o afecțiune cardiacă.

„Când l-am întâlnit, el zăcea într-un pat de spital, purtând boxeri și un maiou! Avea o canulă în nas și o perfuzie cu soluție salină în braț! Zâmbea ca pisica din Cheshire”, a continuat Madonna. „Aveam cu mine radiocasetofonul meu gigantic, gata să pun imediat caseta mea pentru el! A zâmbit și a râs când m-a văzut și m-a întrebat dacă sunt rudă cu Fecioara Maria!!! Hahahhahahaa. Am știut că ne vom înțelege. I-am pus melodia (Everybody) de câteva ori. În acea zi m-a semnat la casa lui de discuri!!!”, a scris cântăreața.

Pentru a-și încheia postarea, Madonna i-a mulțumit lui Stein pentru că i-a văzut potențialul și i-a schimbat cursul vieții „pentru totdeauna”.

„Plâng în timp ce scriu aceste rânduri. Cuvintele nu pot descrie ce am simțit în acest moment, după ani de zile în care m-am chinuit, am fost falită și mi s-a trântit fiecare ușă în nas”, a adăugat ea. „Oricine îl cunoștea pe Seymour știa despre pasiunea sa pentru muzică și despre gustul său impecabil. Avea o ureche ca nimeni altul! Era intens – foarte amuzant – un pic nebun și profund intuitiv. Dragă Seymour, nu vei fi uitat niciodată!!! Îți mulțumesc!”

Citește și: