• La mulți ani la 11 ani, Mabel Ray!”, a scris Heming Willis în legendă.
  • Heming Willis și Willis s-au căsătorit în 2009.
  • Cuplul mai are o fiică în vârstă de 8 ani, Evelyn.

Soția lui Bruce Willis, Emma Heming Willis, a sărbătorit ziua de naștere a fiicei lor mai mari, care a împlinit 11 ani. Emma a marcat ocazia împărtășind un montaj cu fotografii de familie și videoclipuri realizate de-a lungul anilor, pe melodia Pictures Of You” a trupei The Cure, relatează CNN.

La mulți ani la 11 ani, Mabel Ray!”, a scris Emma Heming Willis în legendă. Energia ta este contagioasă”, a continuat ea, lăudându-și fetița pentru modul în care poate lumina o cameră întreagă cu zâmbetul și căldura ta”. Modul în care iubești și ai grijă de familia și prietenii tăi este frumos de văzut. Continuă să strălucești, dragostea mea, și amintește-ți mereu să #liveitup”, a adăugat Emma Heming Willis.

Emma Heming Willis și Willis s-au căsătorit în 2009. Cuplul mai are o fiică în vârstă de 8 ani, Evelyn. Willis mai are fiicele Rumer, Scout și Tallulah cu fosta sa soție, Demi Moore. O fotografie din montajul lui Heming Willis îl arată pe Bruce Willis ținând-o în brațe pe micuța Mabel.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Familia lui Bruce Willis a anunțat recent că tulburarea de vorbire a acestuia, afazia, a evoluat într-o formă de demență numită demență frontotemporală sau FTD. Astăzi nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori”, au spus ei într-o actualizare împărtășită online. Pe măsură ce afecțiunea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenție mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conștientizare și cercetare.”

Citește și: