• Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis, a dezvăluit că cei doi și-au reînnoit jurămintele.
  • Soția starului din Armageddon a postat o înregistrare video cu ceremonia înconjurată de prieteni și familie într-o nouă postare pe Instagram.
  • La începutul acestei săptămâni, Emma a împărtășit un mesaj emoționant în timp ce îi mulțumea fanilor lui Bruce pentru urările de ziua sa de naștere.

Emma Heming Willis, soția lui Bruce Willis, a dezvăluit că cei doi și-au reînnoit jurămintele cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a căsătoriei lor. Soția starului din Armageddon a postat o înregistrare video cu ceremonia înconjurată de prieteni și familie într-o nouă postare pe Instagram.

La cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei noastre, am decis să ne reînnoim jurămintele în același loc în care am spus Da” în 2009″, a scris ea în descriere, scrie The Independent.

Mă bucur foarte mult că am făcut asta. Trebuie să profitați de fiecare ocazie de a vă uni și de a sărbători alături de familie și prieteni. Aceste momente și amintiri frumoase trebuie păstrate și purtate cu voi toată viața. Este important să păstrăm aceste amintiri în siguranță și vii pentru cei care, poate, nu vor putea să le trăiască.”

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

În luna februarie a acestui an, familia lui Willis a anunțat că diagnosticul său anterior de afazie cognitivă s-a transformat în demență frontotemporală. Într-o actualizare transmisă online, familia Willis a declarat: Avem acum un diagnostic mai specific: demență frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD).

Din păcate, dificultățile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși este un lucru dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar.”

La începutul acestei săptămâni, Emma a împărtășit un mesaj emoționant în timp ce îi mulțumea fanilor lui Bruce pentru urările de ziua sa de naștere, care a fost duminică (19 martie).

Am început dimineața plângând, așa cum puteți vedea după ochii mei umflați și nasul plin de muci”, a spus Emma într-un videoclip postat pe Instagram Stories.

Cred că este important să vedeți toate aspectele acestei situații.” Ea a continuat: Oamenii mereu îmi spun: Ești atât de puternică. Nu știu cum reușești. Dar nu am avut opțiunea de a alege. Cresc doi copii în această situație și trebuie să fiu puternică pentru ei. Uneori, în viața noastră, trebuie să ne punem chiloții de fată mare și să facem față situației. Și asta fac eu. Dar am momente de tristețe în fiecare zi și durere în fiecare zi, și astăzi o simt cu adevărat, în ziua lui de naștere.”

Citește și