• Familia lui Willis a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu demență în februarie.
  • La mulți ani, BW!” a scris Demi Moore în legendă.
  • Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, a declarat familia.

Cei dragi l-au copleșit pe Bruce Willis cu o interpretare emoționantă a cântecului La mulți ani”, duminică, la cea de-a 68-a aniversare a actorului. Înregistrarea video a fost postată pe Instagram de către fosta soție a lui Willis, Demi Moore, și le arată pe fiicele sale și pe soția sa, Emma Heming Willis, iar Bruce Willis chiar s-a alăturat pentru câteva secunde.

Actorul a fost văzut apoi suflând în lumânările unui tort aniversar, la doar o lună după ce s-a aflat că se luptă cu demența frontotemporală. După ce lumânările s-au stins, familia sa a început să aplaude pentru actor.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI

La mulți ani, BW!”, a scris Demi Moore în legendă. Mă bucur atât de mult că te-am putut sărbători astăzi. Te iubesc și iubesc familia noastră. Mulțumesc tuturor pentru dragoste și urări calde – cu toții le simțim.” Willis și Moore au în comun fiicele adulte Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah Willis, 29 de ani. Willis și Emma Heming Willis au doi copii mici, Mabel, 10 ani, și Evelyn, 8 ani.

Familia lui Willis a anunțat că acesta a fost diagnosticat cu demență în februarie, la aproximativ un an după ce a fost dezvăluită lupta sa împotriva afaziei care l-a determinat să se retragă din actorie.

Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, a declarat familia într-o declarație împărtășită pe site-ul Asociației pentru degenerare frontotemporală.

Citește și:

  1. Când va avea loc echinocţiul de primăvară. Durata zilei va crește, iar cea a nopții va scădea
  2. Francezii își pierd încrederea în Macron. Guvernul său se confruntă cu mai multe moțiuni de cenzură
  3. ANALIZĂ. Xi Jinping se va întâlni cu Putin. La ce să ne așteptăm de la discuțiile dintre China și Rusia