• Cele cinci reguli pozitive păreau a fi un memento pentru ea și cei șase copii ai săi.
  • Madonna a împărtășit regulile înainte de a se îmbarca în turneul mondial de aniversare a 40 de ani de carieră.
  • În fotografie, Madonna a avut semnul împotriva pieptului ei și a avut o față serioasă.

Madonna a intrat pe Instagram pentru a dezvălui duminică seara cinci dintre Regulile casei sale. În cea mai recentă postare pe Instagram Story, cântăreața în vârstă de 64 de ani a împărtășit cinci reguli simple de gospodărie pe care vrea ca toată lumea din casa ei să le respecte în consecință.

Scurta listă a Reginei muzicii pop a inclus afirmații pozitive care îi amintesc să zâmbească, să fie fericiți și să-i asculte pe ceilalți. Regulile au inclus, de asemenea, sugestiile de a vorbi cu bunătate’ și să fii fericit cu ceea ce ai.

Madonna a împărtășit regulile înainte de a se îmbarca în turneul mondial de aniversare a 40 de ani de carieră. În fotografia unică, a avut semnul împotriva pieptului ei și a ținut o față serioasă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mamă a șase copii a îmbrăcat un pulover negru cu desene florale colorate și abstracte în imaginea în care prezenta cele cinci reguli esențiale din locuința sa. Ea a ales să poarte un machiaj ușor, minimalist, pentru a-și evidenția frumusețea naturală.

Pielea și machiajul ei fără cusur arătau absolut imaculat. Madonna și-a purtat părul roșu aprins în valuri naturale, de plajă. Cântăreața a renunțat să scrie o legendă pentru postare și a lăsat semnul simplu să vorbească de la sine.

În prezent, Madonna este în discuții pentru a semna un contract pe bani mulți cu gigantul de modă PrettyLittleThing. Cântăreața Material Girl, în vârstă de 64 de ani, s-ar putea alătura unor vedete precum Molly-Mae Hague și Gemma Owen, dacă ar deveni o imagine cunoscută a brandului.

Citește și:

  1. The Simpsons readuce în scenă un personaj celebru. Au trecut 33 de ani de la ultima apariție
  2. Care este instrumentul folosit de femeile indiene pentru a se apăra de agresorii sexuali
  3. Topul celor mai fericite țări din lume în 2023. Pe ce loc se află România