• Albert Brooks se va întoarce pentru a da voce personajului din primul sezon.
  • Vociferat de comediantul și cineastul Albert Brooks, Jacques era un instructor francez de bowling care îi captează atenția lui Marge Simpson.
  • Showrunnerul Al Jean a confirmat pe rețelele de socializare că „figura misterioasă” va fi, de fapt, Jacques, dublat din nou de Brooks.

The Simpsons va readuce în scenă un personaj celebru de la începuturi – la 33 de ani de la ultima sa apariție. Primul sezon al longevivului desen animat a introdus un personaj numit Jacques, în episodul „Life On the Fast Lane” din 1990.

Vociferat de comediantul și cineastul Albert Brooks, Jacques era un instructor francez de bowling care îi captează atenția lui Marge Simpson. În cele din urmă, însă, Marge decide să nu accepte avansurile romantice ale lui Jacques și rămâne cu Homer.

Showrunnerul Al Jean a confirmat pe rețelele de socializare că „figura misterioasă” va fi, de fapt, Jacques, dublat din nou de Brooks. În timp ce aceasta va reprezenta prima dată când Brooks revine în acest rol, regizorul Modern Romance a dat voce mai multor alte personaje din The Simpsons de-a lungul timpului. Printre alte roluri unice ale sale se numără super-răufăcătorul Hank Scorpio în episodul clasic din sezonul opt „You Only Move Twice”, vorbitorul motivațional Brad Goodman în „Bart’s Inner Child” și Russ Cargill în The Simpsons Movie.

Jacques a mai apărut de câteva ori de la apariția sa originală într-un cameo în care nu vorbește, dar „Pin Girl” reprezintă prima dată când personajul a fost readus în rolul propriu-zis.

La începutul acestui an, unul dintre scenariștii și foștii realizatori ai serialului „The Simpsons” a explicat o greșeală bizară într-unul dintre primele sale episoade. Luna trecută, s-a raportat că un episod al serialului a fost retras de pe Disney Plus din Hong Kong din cauza unei glume despre „lagărele de muncă forțată” din China.

În episod, lui Marge i se arată imagini cu Marele Zid Chinezesc în timpul unei ore de exerciții fizice, când instructorul ei spune: „Priviți minunile Chinei. Minele de Bitcoin, lagărele de muncă forțată în care copiii fac smartphone-uri”.

Citește și:

  1. FOTO. Cum arată interiorul centrelor de dezintoxicare cripto de lux. Un sejur de 4 săptămâni ajunge la 320.000 de dolari
  2. Care este instrumentul folosit de femeile indiene pentru a se apăra de agresorii sexuali
  3. VIDEO. Demi Moore a postat un filmuleț cu Bruce Willis la cea de-a 68-a aniversare a actorului