• El s-a luptat cu alcoolismul și se pare că a fost fără adăpost timp de mulți ani, la un moment dat locuind sub un pod.
  • Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită.
  • Madonna a crescut în orașul Detroit, Michigan, alături de Anthony și de ceilalți frați ai ei.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, a anunțat un membru al familiei sale. Ciccone era unul dintre cei șapte frați ai vedetei și a decedat vineri seară.

El s-a luptat cu alcoolismul și se pare că a fost fără adăpost timp de mulți ani, la un moment dat locuind sub un pod. Cumnatul său, Joe Henry, a dat vestea pe Instagram, scriind că „a ieșit din acest plan pământesc”, alături de o fotografie veche în alb-negru cu el.

Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani care s-au dus”, scrie cântărețul și compozitorul Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone.

Recomandări

MACRON AMÂNĂ NUMIREA NOULUI GUVERN
PAS CU PAS SPRE PACE
DAVID LAMMY AJUNGE ÎN INDIA
ANM EMITE COD PORTOCALIU DE PLOI
DEFECTE DE 1 MILIARD DE DOLARI
ÎNCETINIREA ECONOMICĂ A CHINEI AFECTEAZĂ MĂRCILE DE LUX

Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită. Madonna nu a comentat public decesul lui Ciccone, dar vedeta pop a dat like la postarea de pe Instagram a lui Joe Henry care a dezvăluit vestea.

Madonna a crescut în orașul Detroit, Michigan, alături de Anthony și de ceilalți frați ai ei. În timp ce ea s-a mutat la New York în 1978 pentru a urma o carieră în dans și muzică, Ciccone a rămas în Michigan.

Aceștia și-au pierdut mama din cauza cancerului la sân în 1963, când erau copii mici. Cumnatul Henry scrie în postarea sa de pe Instagram că Ciccone a fost un personaj complex”.

Dumnezeu știe: ne-am încurcat în momente, așa cum pot face adevărații frați. Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. Dar necazurile se estompează; iar familia rămâne – cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) o are acolo, așteptând să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune.”

Ciccone s-a înstrăinat de familia sa și anterior se lovise de ea, acuzând-o că nu-i pasă de el. Sunt un zero în ochii lor – o non-persoană. Sunt o rușine”, a declarat el pentru Daily Mail în 2011.

Dacă aș muri de frig, probabil că familia mea nu ar ști sau nu i-ar păsa de asta timp de șase luni”. Ulterior, în 2017, s-a raportat că a finalizat un program de reabilitare și s-a reconectat cu familia sa.