• El s-a luptat cu alcoolismul și se pare că a fost fără adăpost timp de mulți ani, la un moment dat locuind sub un pod.
  • Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită.
  • Madonna a crescut în orașul Detroit, Michigan, alături de Anthony și de ceilalți frați ai ei.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, a anunțat un membru al familiei sale. Ciccone era unul dintre cei șapte frați ai vedetei și a decedat vineri seară.

El s-a luptat cu alcoolismul și se pare că a fost fără adăpost timp de mulți ani, la un moment dat locuind sub un pod. Cumnatul său, Joe Henry, a dat vestea pe Instagram, scriind că „a ieșit din acest plan pământesc”, alături de o fotografie veche în alb-negru cu el.

Îl cunosc de când aveam 15 ani, în primăvara vieții noastre în Michigan, atât de mulți ani care s-au dus”, scrie cântărețul și compozitorul Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cauza morții sale nu a fost încă dezvăluită. Madonna nu a comentat public decesul lui Ciccone, dar vedeta pop a dat like la postarea de pe Instagram a lui Joe Henry care a dezvăluit vestea.

Madonna a crescut în orașul Detroit, Michigan, alături de Anthony și de ceilalți frați ai ei. În timp ce ea s-a mutat la New York în 1978 pentru a urma o carieră în dans și muzică, Ciccone a rămas în Michigan.

Aceștia și-au pierdut mama din cauza cancerului la sân în 1963, când erau copii mici. Cumnatul Henry scrie în postarea sa de pe Instagram că Ciccone a fost un personaj complex”.

Dumnezeu știe: ne-am încurcat în momente, așa cum pot face adevărații frați. Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. Dar necazurile se estompează; iar familia rămâne – cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) o are acolo, așteptând să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această viziune.”

Ciccone s-a înstrăinat de familia sa și anterior se lovise de ea, acuzând-o că nu-i pasă de el. Sunt un zero în ochii lor – o non-persoană. Sunt o rușine”, a declarat el pentru Daily Mail în 2011.

Dacă aș muri de frig, probabil că familia mea nu ar ști sau nu i-ar păsa de asta timp de șase luni”. Ulterior, în 2017, s-a raportat că a finalizat un program de reabilitare și s-a reconectat cu familia sa.