• Când vine vorba de foști iubiți, Gwyneth Paltrow are o listă plină de celebrități.
  • Printre vedetele cu care actrița a avut o relație, se numără Brad Pitt, Ben Affleck și Chris Martin.
  • Actrița de la Hollywood a vorbit sincer despre relația ei din trecut cu Pitt și și-a amintit cum s-au cunoscut cei doi.

În timpul unui interviu pentru un podcast, Paltrow, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit care dintre Brad Pitt sau Ben Affleck este mai bun la pat și care săruta mai bine. „O să jucăm un joc… Brad sau Ben?”, a întrebat-o pe Paltrow, Alex Cooper, gazda podcastului „Call Her Daddy, scrie Fox News.

Fondatoarea Goop a răspuns cu „Brad”, crezând că acesta era jocul. După ce Paltrow și Cooper au râs, gazda podcastului a întrebat „Cine sărută mai bine?”. „Lăsați-mă să mă gândesc. Doamne, trebuie să îmi amintesc atât de departe în timp. Amândoi erau buni sărutători”, a mărturisit Paltrow.

„Cine era mai bun în pat?”. a întrebat Cooper. „Este foarte greu… Este foarte greu, pentru că… Brad era un fel de chimie majoră, dragostea vieții tale… la vremea respectivă”, a explicat Paltrow. „Iar Ben era ca și cum ar fi fost excelent din punct de vedere tehnic”, a continuat ea să râdă. „Nu-mi vine să cred că fiica mea ascultă asta … Roșesc?”. „Dumnezeu să o binecuvânteze pe J.Lo și tot ce primește acolo!”, a răspuns Cooper.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„L-am întâlnit pe Brad Pitt pe platoul de filmare al peliculei Seven și cred că aveam doar 22 de ani la acea vreme… toată lumea știa că este cel mai frumos star de cinema din America… ne-am salutat pe platou și a fost mare, mare dragoste la prima vedere. A fost o nebunie”, a recunoscut Paltrow. În cele din urmă, Pitt a cerut-o în căsătorie pe Paltrow când aceasta avea 24 de ani, dar ea a rupt logodna pentru că i s-a părut că era prea tânără.

„Am avut multă dezvoltare de făcut, privind retrospectiv. În multe privințe, nu am început să mă regăsesc pe deplin în mine însămi decât la 40 de ani”. a precizat Paltrow. „Și am avut o problemă atât de plăcută. Nici măcar nu am înțeles cu adevărat cum să-mi ascult instinctele și să acționez din acel loc”.

Despărțirile prin care a trecut celebritatea

Paltrow a spus că a fost „cu inima complet frântă” atunci când ea și Pitt s-au despărțit. După Pitt, ea s-a întâlnit cu Affleck timp de aproximativ trei ani, din 1997 până în 2000. În iulie 2022, Affleck s-a căsătorit cu Lopez în Las Vegas, după ce se logodise în aprilie. Între timp, Cooper, gazda podcastului, a continuat să o pună pe Paltrow în dificultate și i-a pus o serie de întrebări pentru jocul „Brad sau Ben”, printre care „cine a fost mai romantic”, „mai predispus să te facă să râzi” și „un actor mai bun?”.

Ea a răspuns Pitt atât pentru „mai romantic”, cât și pentru „un actor mai bun”. „Amândoi sunt atât de talentați… Ben este un scriitor și un regizor grozav. Dar cred că probabil ar trebui să spun că doar actor, Brad. Pentru că dacă te gândești la toate rolurile diferite pe care le-a făcut”.

Paltrow a detaliat, de asemenea, că Leonardo DiCaprio chiar a „încercat” să se dea la ea „pe vremuri”. „A fost foarte liber cu marfa când avea 19 ani”, a spus ea. Paltrow s-a căsătorit cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, în decembrie 2003. Cei doi s-au despărțit în 2014 și au împreună doi copii, Apple și Moses. Întrebată pe cine ar alege din nou, vedeta a spus că ar alege să fie din nou cu Brad Pitt.