• Se pare că Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, crede că își poate aminti că se afla în pântecele mamei sale.
  • Actorul a apărut luni în emisiunea The Late Show cu Stephen Colbert, unde a răspuns la întrebări rapide.
  • Știu că sună puternic abstract, dar cumva pare că poate s-a întâmplat.”

Nicolas Cage a fost rugat să împărtășească cea mai veche amintire a sa – iar răspunsul său a fost surprinzător, scrie The Independent. Actorul a apărut luni în emisiunea The Late Show cu Stephen Colbert, unde a răspuns la întrebări rapide care l-au determinat să vorbească despre primele sale amintiri.

Se pare că Nicolas Cage, în vârstă de 59 de ani, crede că își poate aminti că se afla în pântecele mamei sale. Ascultați, știu că sună foarte îndepărtat și nu știu dacă este real sau nu, dar uneori cred că pot să mă întorc până la momentul în care eram în uter și simțeam că pot vedea fețe în întuneric sau ceva de genul acesta”, a spus Cage.

Știu că sună puternic abstract, dar cumva pare că poate s-a întâmplat.” Cage a continuat: Acum, că nu mai sunt în uter, ar trebui să-mi imaginez că a fost poate vorba de vibrații vocale care au rezonat prin mine în acea etapă. Asta se întâmplă cu mult timp în urmă. Nu știu. Asta îmi vine în minte. Nici măcar nu știu dacă îmi amintesc că eram în uter, dar mi-a trecut prin minte acest gând.”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Actorul a dezvăluit, de asemenea, care este singura celebritate căreia i-a cerut un autograf: Pete Townshend, chitaristul trupei The Who. Din păcate, însă, cererea nu i-a fost niciodată îndeplinită. Nu a fost în persoană”, a explicat actorul. I-am trimis o poză și i-am spus: Vrei să semnezi asta? Poate că a semnat-o, dar nu s-a mai întors niciodată prin poștă.”

Când Colbert l-a îndemnat pe Townshend să trimită un autograf, Cage a glumit că ar trebui să scrie: Îmi pare rău că a durat atât de mult, Nick.” Cage, care îl interpretează pe Dracula în noul film Renfield, a apărat recent numeroasele roluri mizerabile” din filmele straight-to-VOD pe care le-a acceptat, numindu-le îngerii săi păzitori” în urma unei perioade de criză financiară.

Citește și