• Prințul Harry a făcut acuzații la adresa Reginei Camila în cartea sa de mărturisiri, Spare”.
  • Regina Camilla, acuzată că a divulgat conversații private către presa britanică.
  • Prințul Harry susține că membrii familiei regale se bagă în pat cu diavolul„.

După acuzațiile făcute la adresa ei în cartea de mărturisiri a Prințului Harry, Regina Camilla ar fi devenit furioasă”. În luna ianuarie, Spare”, cartea de memorii a Prințului Harry, a ajuns pe rafturile librăriilor. Ducele de Sussex a inclus detalii ale unor conversații private cu tatăl și fratele său. Cartea a evidențiat, de asemenea, acuzațiile potrivit cărora membrii familiei regale furnizează în mod regulat presei informații neadevărate despre alți membri ai Casei Windsor. Aceste acuzații ar fi făcute în schimbul unei acoperiri pozitive despre ei înșiși.

Prințul a acuzat-o pe Camilla că a divulgat către presă conversații private. A făcut aceste lucruri în timp ce încerca să-și reabiliteze imaginea după căsătoria cu Regele Charles. Femeia a fost în trecut înjurată din cauza relației ei de lungă durată cu Charles. Această relație a dus la destrămarea mariajului acestuia cu regretata prințesă Diana, mama lui Harry și William, scrie Fox News.

Afirmații despre dispută

Co-fondatorul True Royalty TV, Nick Bullen, a susținut pentru Fox News Digital: „Știu de la diverse persoane apropiate de ea că era destul de furioasă cu ceea ce se spunea despre ea. Dar ea nu este o persoană care îi va telefona lui Harry sau soției sale Meghan Markle și va striga la telefon la ei.”

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Pur și simplu merge mai departe”, a împărtășit Bullen. „Nu cred că va ierta neapărat și nu cred că va uita neapărat. Dar nu este ceva la care ea stăruie, mi s-a spus. Ea joacă un joc mult mai lung și joacă cu o bâtă mult mai dreaptă. Mi s-a transmis că a fost supărată de ceea ce s-a spus, dar a trecut destul de repede peste”

Platforma de streaming a lui Bullen prezintă numeroase emisiuni speciale despre familia regală britanică, la timp pentru încoronare. Acesta este un documentarist premiat, care produce de 20 de ani programe despre familia regală britanică. De asemenea, el a lucrat cu regele îndeaproape aproximativ un deceniu.

Tot Bullen, care a lucrat cu regina, a declarat că aceasta a urmat mult timp motto-ul reginei Elisabeta a II-a. Acesta se referă la faptul că în public – niciodată să nu se plângă, niciodată nu dă explicații. Singura dată când Ducesa de Cromwall, acum regină, a permis camere de luat vederi să o urmărească, a fost atunci când Bullen a realizat o serie de documentare cu aceasta. „Ceea ce afli de la ea este că este incredibil de concretă. Ea este clasica persoană care nu se plânge niciodată, nu dă explicații. Pur și simplu își vede de treabă. Dar este dură”.

Alte afirmații făcute de Prințul Harry

Tânărul prinț a purtat în mod notoriu o uniformă nazistă la o petrecere costumată în 2005. El a susținut în carte că William și soția sa Kate Middleton au încurajat alegerea ținutei și au „urlat” de râs când au văzut-o.

De asemenea, Prințul Harry a descris textele pe care cumnata sa i le-a scris soției sale cu patru zile înainte ca ducele și ducesa de Sussex să se căsătorească. El a scris că, după ce a găsit-o pe fosta actriță americană „pe podea plângând”, Kate Middleton a venit a doua zi cu flori și o felicitare pentru a-și cere scuze.

Bullen afirmă: „Cartea a fost plină de momente ca niște bombe care explodau în palatele din Marea Britanie. Pentru rege și Prințul de Wales, comentariile pe care Prințul Harry le-a făcut despre soțiile lor, Camilla și Kate, cred că au fost cele mai dureroase pentru familia regală. Poți să te cerți cu fratele tău, poți să te cerți cu tatăl tău, dar chiar ar trebui să arunci cu cărămida în cumnata și mama vitregă? Și mai ales când ele nu vor putea răspunde? Așa că, cred că acestea au fost cele care au durut cel mai mult”.

Disputele Prințului Hanrry cu William

Prințul Harry a descris luptele sale în a fi „rezervă” regală în urma lui William, care este moștenitorul tronului britanic. A mai povestit despre o rivalitate de lungă durată dintre frați. Aceasta s-a înrăutățit după ce a început o relație cu Markle, cu care s-a căsătorit în 2018.

Harry a susținut că, în timpul unei dispute din 2019, William l-a numit „dificil” și „nepoliticos”. Apoi l-a apucat de guler și l-a pus la pământ. Harry a suferit tăieturi și vânătăi după ce a aterizat pe un castron de câine. Potrivit lui Harry, Charles i-a implorat pe cei doi frați să se împace, spunând după înmormântarea prințului Philip în 2021: „Vă rog, băieți. Nu-mi faceți ultimii ani de viață o nenorocire”.

Bullen a declarat că detalierea conversațiilor private a fost „inutilă.” De asemenea fost nedrept să vizeze soțiile regale știind că acestea „nu au capacitatea de a răspunde”.

„Sunt momente incredibil de private între doi frați” a mai spus Bullen. „Trebuia să fie dezvăluită? Ei bine, da, dacă ești plătit … 20 de milioane de dolari. Dar imaginați-vă că vă puneți în locul lor și că auziți unul dintre frații sau surorile voastre spunând lumii despre unele dintre momentele voastre private. Este dureros”.

Citește și