• William și Kate au comandat 22 de pizza, inclusiv pepperoni, margherita, pui la grătar și pizza cu brânză de capră.
  • Ei le-au dus pentru a le împărți cu echipele de salvare din Dowlais.
  • „Prințul William a spus că a auzit de noi – ceea ce este destul de suprarealist”, spune Morris.

Kate Middleton și Prințul William și-au asumat un nou rol în timpul excursiei lor de joi în Țara Galilor: livratorii de pizza, scrie People. Prințul și Prințesa de Wales au călătorit joi după-amiază pentru a se întâlni cu echipa de salvare montană Central Beacons, care își riscă viața, ajutând oamenii.

După ce a participat la activități de antrenament, cum ar fi rapel, exerciții de sprijin medical și o demonstrație de salvare a câinilor de căutare, cuplul regal s-a îndreptat la Dowlais Rugby Club pentru a întâlni membrii comunității locale – și a luat niște pizza de la Little Dragon Pizza Van.

William și Kate au comandat 22 de pizza, inclusiv pepperoni, margherita, pui la grătar și pizza cu brânză de capră, pe care apoi le-au dus pentru a le împărți cu echipele de salvare din Dowlais. Peter Morris, proprietarul Little Dragon Pizza Van, care a servit cuplului împreună cu colegul Shannon Stokes, a spus: „Prițesa a întrebat dacă ne facem singur aluatul – și a spus că le place să facă pizza cu copiii lor”. Compania de pizza mobilă deservește în mod regulat vizitatorii Parcului Național Bannau Brycheiniog.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
OLIVIA RODRIGO NU MAI CÂNTĂ ÎN UK
SUNT INDIA ȘI JAPONIA XENOFOBE?
BRITNEY ȘI SAM ÎNCHEIE DIVORȚUL

„Prințul William a spus că a auzit de noi – ceea ce este destul de suprarealist”, spune Morris. „Oamenii vin de departe – asta e calitatea mâncării noastre.” În timpul unei ieșiri cu personalul militar în 2018, Kate l-a tachinat pe William și pe obiceiul lui dezordonat cu pizza, numindu-și soțul un „coșmar” pentru că a mâncat pizza pe canapea lor. Văzând canapelele galbene strălucitoare din cameră, William i-a tachinat pe bărbați să „țină pizza departe de canapele!”.

După ce și-au încheiat angajamentele regale pentru ziua respectivă, Prințul William și Prințesa Kate stau noaptea la o pensiune locală. Săptămâna viitoare, William și Kate se vor alătura familiei regale pentru a sărbători încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla la Westminster Abbey, pe 6 mai.

Citește și