• Sute de soldați vor lua parte la procesiunea de pe străzile capitalei.
  • Regele Charles al III-lea i-a acordat surorii sale mai mici rolul proeminent în timpul acestei zile istorice în semn de recunoaștere a serviciilor sale.
  • Prințesa Anne și Regele Charles au o diferență de vârstă de doar doi ani.

Prințesa regală va face parte din procesiunea strălucitoare a regelui către Palatul Buckingham după ce acesta va fi încoronat, scrie The Independent. Anne va merge călare în spatele trăsurii de stat aurii care îi va transporta pe regele și regina consort proaspăt încoronați, în timp ce aceștia se deplasează pe The Mall.

The Mirror a relatat că regele Charles al III-lea i-a acordat surorii sale mai mici rolul proeminent în timpul acestei zile istorice în semn de recunoaștere a serviciilor sale.

Publicația a relatat că o sursă regală a declarat despre rege: El o răsplătește pe Prințesa Regală pentru loialitatea și devotamentul ei de neclintit față de datorie”.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
AI LIBER LA TREN
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
SPOVEDANIE CU A.I.

Sute de soldați vor lua parte la procesiunea pe străzile capitalei, care va fi probabil condusă de Household Cavalry’s Life Guards și Blues and Royals. în procesiunea de la Westminster Abbey până la Palatul Buckingham vor fi prezenți membri ai forțelor armate din Commonwealth și din teritoriile britanice de peste mări, precum și din toate forțele armate britanice.

Prințesa Anne și Regele Charles au o diferență de vârstă de doar doi ani, Charles fiind născut în 1948, iar Anne în 1950. Ea este al doilea copil al regretatei regine și este cunoscută ca fiind unul dintre cei mai muncitori membri ai familiei regale. Deși familia regală este de obicei tăcută și gentilică, Prințesa Anne este cunoscută pentru ingeniozitatea ei rapidă și umorul sec, făcând deseori glume.

Citește și