• Legoland Windsor Resort a creat două scene noi pentru a sărbători încoronarea regelui Charles al III-lea al Marii Britanii.
  • Expoziția va fi deschisă până în noiembrie 2023.
  • Invitații vor avea ocazia să vadă mini modelele pe balconul Palatului Buckingham, purtând coroane și înconjurate de sute de mini fani în fața porților.

Pentru a sărbători încoronarea regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, Legoland Windsor Resort a creat două noi scene care prezintă versiuni Lego ale monarhului și ale reginei consoartă Camilla, scrie Reuters.

Expoziția va fi deschisă până în noiembrie 2023.

Invitații vor avea ocazia să vadă mini modelele pe balconul Palatului Buckingham, purtând coroane și înconjurate de sute de mini fani în fața porților. Legoland Windsor Resort a dezvăluit, în timpul evenimentului de lansare de miercuri, scenele care celebrează încoronarea regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, folosind cuburi Lego.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
ZHANG INTRĂ ÎN ÎNCHISOARE PENTRU POSTĂRI
,,PLASTICUL VIU” TE SCAPĂ DE POLUARE
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
MERGI LA CELE MAI SCUMPE RESTAURANTE DIN UE

Există, de asemenea, o scenă în fața unui impresionant castel Lego Windsor care recreează concertul planificat pentru a doua zi după încoronare, duminică, 7 mai. Pe lângă versiunile Lego ale regelui și reginei care stau în loja regală și urmăresc concertul, există și versiuni în miniatură ale lui William și Kate, prințul și prințesa de Wales, și ale copiilor lor.

Paula Laughton, creatoarea șefă de machete la Legoland UK, a vorbit la evenimentul de lansare de miercuri.

„Am interpretat într-un fel versiunea noastră, o versiune în miniatură. Evident, dacă se vor întâmpla lucruri în ziua respectivă, s-ar putea să modificăm ca să se potrivească cu evenimentul real”, a declarat Laughton. „Cred s-au folosit undeva la 25.000 și 30.000 de cuburi doar pentru scena concertului, care este ca o orchestră completă și câțiva invitați foarte faimoși în acea zi, adică Take That, Lionel Richie și Katy Perry”, a explicat Laughton. „Dacă am produs ceva și este se va potrivi cu încoronarea, atunci oaspeții noștri sunt într-un fel încântați să vadă asta”, a spus Laughton.

Citește și