• Blake Lively a revenit pe covorul roșu pentru prima dată de când a născut cel de-al patrulea copil.
  • Actrița în vârstă de 35 de ani a fost văzută luni la New York, unde a participat la Gala anuală a Colegiului Barnard.
  • Pentru această ocazie, Lively a purtat o rochie albă, fără umeri, cu un model floral.

Blake Lively a revenit pe covorul roșu pentru prima dată de când a născut cel de-al patrulea copil pe care îl are împreună cu soțului ei, Ryan Reynolds, la începutul acestui an, scrie The Independent.

Actrița în vârstă de 35 de ani a fost văzută luni la New York, unde a participat la Gala anuală a Colegiului Barnard, care a fost organizată în onoarea a trei familii care „ilustrează cu adevărat” ceea ce înseamnă să faci parte din comunitatea colegiului, potrivit site-ului oficial al Colegiului Barnard.

Pentru această ocazie, Lively a purtat o rochie albă, fără umeri, cu un model floral, pe care a completat-o cu o jachetă multicoloră. Ea a asortat look-ul cu tocuri roz neon, o geantă roz cu paiete și cercei lungi, argintii. Vedeta din Age of Adaline și-a purtat, de asemenea, părul ondulat și prins.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Lively a recunoscut că nu a ajuns să meargă la facultate, adăugând: „Așa că, nu mai e nevoie să spun, cred că trebuie să accept că seara asta este cea mai apropiată experiență a facultății pe care o voi avea. Așa că o să mă prefac că asta sunt eu, cea care absolvă în seara asta. Așa că vă mulțumesc, vă mulțumesc. Am reușit.”

Aceasta nu este prima dată când Lively a discutat despre cum a obținut rolul Serenei van der Woodsen din Gossip Girl și cum a interferat cu educația ei. În timpul unui interviu cuVanity Fair în 2017, ea a spus că inițial a vrut să refuze rolul pentru a se putea concentra pe școală. Ea a explicat că s-a răzgândit atunci când producătorii au asigurat-o că lucrurile se vor „liniști” după primul an al serialului și că atunci se va putea concentra pe școală. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă.

Citește și