• Blake Lively a revenit pe covorul roșu pentru prima dată de când a născut cel de-al patrulea copil.
  • Actrița în vârstă de 35 de ani a fost văzută luni la New York, unde a participat la Gala anuală a Colegiului Barnard.
  • Pentru această ocazie, Lively a purtat o rochie albă, fără umeri, cu un model floral.

Blake Lively a revenit pe covorul roșu pentru prima dată de când a născut cel de-al patrulea copil pe care îl are împreună cu soțului ei, Ryan Reynolds, la începutul acestui an, scrie The Independent.

Actrița în vârstă de 35 de ani a fost văzută luni la New York, unde a participat la Gala anuală a Colegiului Barnard, care a fost organizată în onoarea a trei familii care „ilustrează cu adevărat” ceea ce înseamnă să faci parte din comunitatea colegiului, potrivit site-ului oficial al Colegiului Barnard.

Pentru această ocazie, Lively a purtat o rochie albă, fără umeri, cu un model floral, pe care a completat-o cu o jachetă multicoloră. Ea a asortat look-ul cu tocuri roz neon, o geantă roz cu paiete și cercei lungi, argintii. Vedeta din Age of Adaline și-a purtat, de asemenea, părul ondulat și prins.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Lively a recunoscut că nu a ajuns să meargă la facultate, adăugând: „Așa că, nu mai e nevoie să spun, cred că trebuie să accept că seara asta este cea mai apropiată experiență a facultății pe care o voi avea. Așa că o să mă prefac că asta sunt eu, cea care absolvă în seara asta. Așa că vă mulțumesc, vă mulțumesc. Am reușit.”

Aceasta nu este prima dată când Lively a discutat despre cum a obținut rolul Serenei van der Woodsen din Gossip Girl și cum a interferat cu educația ei. În timpul unui interviu cuVanity Fair în 2017, ea a spus că inițial a vrut să refuze rolul pentru a se putea concentra pe școală. Ea a explicat că s-a răzgândit atunci când producătorii au asigurat-o că lucrurile se vor „liniști” după primul an al serialului și că atunci se va putea concentra pe școală. Cu toate acestea, acest lucru nu s-a întâmplat până la urmă.

Citește și