• Xi Jinping va acţiona când va avea tot ce-i va permite să fie mai agresiv faţă de America, de la arme nucleare la soldaţi robotici.
  • Preşedintele Chinei a vorbit pe trei voci, l-a făcut ventriloc pe Macron, spunându-i lui Zelenski să capituleze dacă vrea să evite un război nuclear.
  • Zelenski a fost umilit de Xi, care îl obligă să-i fie vasal şi să nu mai asculte de americani.

Dialogul telefonic al lui Xi cu Zelenski nu e o superioritate, e o aroganţă (…) Să reamintim că Putin se comportă aşa dintr-un simplu motiv: are arme nucleare avansate, teoretic la nivelul americanilor (…) Ce o să facă Xi? Când o să ajungă la nivelul de armă nucleară a lui Putin, la controlul inteligenţei artificiale, al unor arme autonome şi la o capacitate militară de soldaţi robotici, care să îi permită să fie mult mai agresiv faţă de America, o va face. Îşi consacră autoritatea cu aroganţă”.

Xi a vorbit pe trei voci. L-a făcut ventriloc pe Macron

Macron s-a dus în China să îi spună lui Xi, să-l convingă pe Putin, care e vasalul lui (…) să se retragă din Ucraina pentru că o să piardă el, China şi omenirea. (…) Şi dl. Macron s-a dus acolo şi s-a întors cu următorul discurs: domne, să nu ne băgăm noi în Taiwan. Păi Taiwanul nu este Ucraina Asiei? Dar să rezolvăm Ucraina. El nu a rezolvat Ucraina, dar a deschis o discuţie extraordinar de gravă (…) în frontul unit al Occidentului. Pentru că dl. Xi a vorbit pe trei voci. (…) L-a făcut ventriloc pe Macron. (…) Brusc, am aflat că chinezii au un ambasador care vorbeşte de capul lui. Şi a spus ce a spus: Ucraina nu îşi justifică statutul de ţară suverană. Întâi Macron a vorbit în numele lui Xi şi acum ambasadorul chinez a vorbit în numele lui Putin. Şi a venit dl. Xi, şi ce i-a spus lui Zelenski astăzi? Să te duci să faci pace pentru că altfel o să avem război nuclear. Adică, ca să nu avem noi război nuclear, tu să accepţi status quo cu Putin, care şi-a atins obiectivele între timp. (…)”, a explicat Adrian Sârbu.  

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA

Xi a stabilit: Zelenski, eşti vasalul meu

Îţi dai seama în ce situaţie e Zelenski, în ce situaţie de umilinţă e pus, să accepte să vorbească cu Xi acum? De ce? Pentru că are un popor chinuit în spate, cu morţi, cu răniţi, cu fugiţi şi are un Occident care îl obligă să stea în genunchi la Putin. Xi a stabilit: tu nu mai stai în genunchi, nu mai eşti vasalul lui Putin. Nu, eşti vasalul meu şi vei accepta planul meu de pace (…) Xi zice azi: eu sunt avansat atât tehnologic, cât şi ca şi capacitate militară, umană şi economică, omenirea depinde de mine, eu sunt fabrica omenirii, eu am resurse împreună cu Putin. Tu, acum, Zelenski nu-i mai asculţi pe americani sau îi asculţi pe acei americani care îţi spun “ghiocel”. Aşa traduc eu ce s-a întâmplat”, a mai spus Adrian Sârbu.

Citește și