• Tema pentru 2023 este Karl Lagerfeld: A Line of Beauty – pentru a-l onora pe regretatul designer care a murit în februarie 2019.
  • Kim a împărtășit un carusel de fotografii cu Choupette – pisica regretatului Karl Lagerfeld.
  • Ediția din acest an a Met Gala va avea loc luni, 1 mai.

Kim Kardashian ar fi negat toate zvonurile potrivit cărora nu ar fi prezentă la ediția din acest an a Met Gala, scrie Grazia Daily. După ce Page Six a relatat că faimoasa ei familie ar putea rata o invitație la evenimentul anual, Kim a transmis un mesaj foarte clar pe pagina ei de Instagram.

Kim a împărtășit un carusel de fotografii cu Choupette – pisica regretatului Karl Lagerfeld – în timp ce a vizitat biroul creatorului de modă din Franța.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Am avut o întâlnire cu @choupetteofficiel în Paris. Apoi am petrecut ceva timp la biroul lui @karllagerfeld pentru a obține puțină inspirație pentru Met’, a scris ea în legenda postării. Punând această legendă pentru a confirma că sunt invitați la Met’, a glumit un fan.

Anul trecut a fost pentru prima dată când surorile Kardashian-Jenner – Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie – au apărut împreună pe covorul roșu al galei. Surse au declarat pentru Page Six în martie că Anna Wintour de la Vogue a luat măsuri drastice în ceea ce privește lista de invitați pentru 2023.

Cu toate acestea, postarea lui Kim este foarte elocventă. Fără îndoială, toți ochii vor fi ațintiți asupra alegerii vestimentare a femeii de 42 de ani în acest an, după ce a pierdut 16 kilograme pentru a intra într-o rochie a lui Marilyn Monroe în 2022.

Când are loc Met Gala 2023?

Ediția din acest an a Met Gala va avea loc luni, 1 mai. Gala Met – cunoscută uneori sub numele de The Met Ball – a fost numită anterior Costume Institute Gala sau Costume Institute Benefit. Aceasta acționează ca o strângere de fonduri în beneficiul Institutului de Costume al Muzeului Metropolitan de Artă din New York.

Tema pentru 2023 este Karl Lagerfeld: A Line of Beauty – pentru a-l onora pe regretatul designer care a murit în februarie 2019.

Cine se află pe lista de invitați la Met Gala 2023?

Lista oficială nu este niciodată dezvăluită în întregime, dar este de așteptat ca copreședinții să pășească pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă din New York. Anul acesta, aceștia sunt Dua Lipa, Michaela Coel, Penelope Cruz și Roger Federer.

Ultimul număr al revistei Vogue americane i-a adus un omagiu lui Karl, prezentând zece modele cu care i-a plăcut să lucreze: Anok Yai, Shalom Harlow, Kendall Jenner, Liu Wen, Adut Akech, Natalia Vodianova, Naomi Campbell, Amber Valletta, Gigi Hadid și Devon Aoki. Prin urmare, se presupune că aceștia vor fi prezenți.

Citește și