• Costumul lui Leto a reprodus asemănarea pisicii Birman cu părul lung și de culoare alb, cu un cap uriaș detașabil cu ochii ei albaștri pătrunzători.
  • Nu cred că a fost preferatul ei în sensul că lui Choupette nu-i plac rivalii”, a declarat agentul lui Choupette.
  • Doja Cat a purtat, de asemenea, o ținută inspirată de pisici la Met Gala.

Prima ținută a lui Jared Leto la Met Gala 2023 de luni seară a fost un costum uriaș al lui Choupette, pisica iubită a regretatului Karl Lagerfeld. Se pare că felina, căreia creatorul de modă german i-a lăsat o parte din averea sa atunci când a murit în 2019, nu a fost foarte impresionată de omagiul adus de actor, scrie The Independent.

Costumul lui Leto a reprodus asemănarea pisicii Birman cu părul lung și de culoare alb, cu un cap uriaș detașabil cu ochii ei albaștri pătrunzători. El a sosit pe covorul roșu de la Met Gala în acest costum, înainte de a-l scoate pentru a dezvălui un costum complet diferit, complet negru, pe dedesubt.

View this post on Instagram

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Agentul lui Choupette, Lucas Berullier de la My Pet Agency, a declarat că, deși a considerat că ținuta lui Leto a fost cu siguranță bună”, nu a fost aspectul preferat al lui Choupette din seara respectivă. Nu cred că a fost preferatul ei în sensul că lui Choupette nu-i plac rivalii”, a declarat acesta pentru Insider. Ea este foarte feroce. Este foarte competitivă. Seamănă foarte mult cu Karl”.

Berullier crede că, dacă Choupette l-ar fi văzut pe Leto în costumul său în persoană, pisicuța l-ar fi snobit”. S-ar fi prefăcut că [Leto] nu contează, că nu este relevant pentru că nu este adevărata Choupette”, a adăugat el.

Doja Cat a purtat, de asemenea, o ținută inspirată de pisici la Met Gala, completată cu proteze faciale pentru a-i face trăsăturile să semene mai mult cu cele ale unei feline. Cu toate acestea, se pare că Choupette nu a comentat look-ul. Potrivit lui Berullier, unul dintre look-urile preferate ale lui Choupette în această seară a fost cel al lui Kim Kardashian, deoarece au avut o conexiune puternică” în timpul întâlnirii” lor de săptămâna trecută la Paris.

Citește și