• Tom Hanks și Rita Wilson explică că momentul de pe covorul roșu a fost doar o neînțelegere amuzantă.
  • Managerul de PR Vincent Chapalain a clarificat că nu a fost implicat într-o altercație cu cei doi actori.
  • Tom Hanks și soția sa au participat la premiera filmului lor, Asteroid City, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes.

Rita Wilson și managerul de PR care a fost „certat” de Tom Hanks au explicat cu sinceritate ce s-a întâmplat pe covorul roșu de la Cannes, respingând speculațiile apărute marți, relatează Daily Mail.

Tom Hanks și soția sa au participat la premiera filmului lor, Asteroid City, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. În timpul evenimentului, Tom părea frustrat și a fost văzut arătând cu degetul către un bărbat pe nume Vincent Chapalain.

Rita Wilson, care joacă și ea în film, a fost surprinsă ținând mâna ridicată, în timp ce ea și Tom vorbeau cu Vincent. Însă acum, Rita și Vincent au explicat că momentul a fost doar o neînțelegere amuzantă.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
BIN SALMAN CAUTĂ INVESTITORI PENTRU NEOM

Rita a postat o fotografie a momentului pe Instagram și a scris: „Asta se numește „Nu te aud. Oamenii țipă. Ce ai spus? Unde ar trebui să mergem?”. De asemenea, ea și-a încurajat fanii să-i urmărească filmul, Asteroid City

Vincent a clarificat și el situația, răspunzând unei întrebări pe Twitter: „Ei doar m-au întrebat dacă ar trebui să se întoarcă la începutul covorului cu restul echipei de filmare (eu nu sunt de la securitate)”.

Momentul a apărut în episodul de miercuri al emisiunii Lorraine, când gazda Lorraine Kelly l-a întrebat pe Tyler West, corespondentul ei de show business, ce părere are despre el. Când a fost întrebat dacă Tom a avut o „criză de nervi”, Tyler a spus: „A avut, oare? Uită-te la zâmbetul lui. Nu prea cred! Se plimba pe covorul roșu, iar în poza aia de acolo, pare că are nevoie la toaletă. Vrea să știe unde este toaleta”.

În timpul serii, Tom a purtat un smoching negru și un papion asortat, pe care l-a asortat cu o cămașă albă elegantă pentru premieră. Partenera lui, Rita, a arătat fermecător într-o rochie neagră elegantă, cu o mantie neagră lungă, până în pământ.

Citește și: