• Warner Bros. a prezentat miercuri o avanpremieră a unui nou tur al studioului Harry Potter” în capitala japoneză, primul în afara Regatului Unit.
  • Hogwarts vine la Tokyo, în timp ce Warner Bros. încearcă să extindă una dintre cele mai de succes francize din istoria literară și cinematografică.
  • Acesta își va deschide porțile în această vară, vineri, 16 iunie, iar vânzarea biletelor va începe pe 22 martie.

Compania a prezentat miercuri o avanpremieră a unui nou tur al studioului Harry Potter” în capitala japoneză, primul în afara Regatului Unit. Experiența, care va fi lansată în această vară, permite fanilor să se plimbe pe platourile de filmare din Diagon Alley și Platform 9 ¾, și să vadă de aproape recuzita și costumele originale din filme.

Hogwarts vine la Tokyo, în timp ce Warner Bros. încearcă să extindă una dintre cele mai de succes francize din istoria literară și cinematografică.

Fanii Potter vor putea intra în lumea Hogwarts și nu numai, învățând cum au fost realizate filmele, explorând costumele, recuzita și decorurile și efectele speciale. Printre decorurile expuse la Tokyo se vor număra 9 ¾, Diagon Alley, Sala Mare a Hogwarts și Pădurea Interzisă. După plimabrea printre exponate, vizitatorii se vor putea opri și la Chocolate Frog Cafe, care promite o selecție de dulciuri cu tematica Wizarding”, la Backlot Cafe sau la Food Hall, unde se vor putea bucura de delicatese britanice stropite cu Butterbeer.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY A DEVENIT VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Studio Tour va găzdui, de asemenea, cel mai mare magazin Harry Potter din lume, cu 14 secțiuni tematice care sunt decorate cu peste 7.000 de elemente de recuzită personalizate și special procurate.

Prezentată ca fiind cea mai mare atracție Harry Potter indoor din lume, aceasta își va deschide porțile în această vară, vineri, 16 iunie. Vânzarea biletelor va începe pe 22 martie. Va fi, de asemenea, primul Warner Bros. Studio Tour din Asia.

Luna trecută, Warner Bros. a lansat, de asemenea, Hogwarts Legacy”, un nou joc video legat de serie care permite utilizatorilor să facă vrăji, să prepare poțiuni și să exploreze o versiune mai veche a Hogwarts, plasată în anii 1800.