• Mulți fani ai familiei regale care au urmărit slujba au rămas nedumeriți cu privire la motivul pentru care Kate nu a făcut o reverență în fața socrului ei.
  • Kate a făcut reverență în trecut atât pentru regretata regină, cât și, mai recent, pentru regele Charles.
  • Kate a arătat foarte bine deoarece a purtat un costum Erdem navy cu o pălărie asortată și o broșă cu penele Prințului de Wales, asortată cu cercei care au aparținut regretatei sale soacre, Prințesa Diana.

Ieri, membrii cheie ai firmei au fost prezenți la Westminster Abbey pentru slujba din acest an de Ziua Commonwealth-ului și, înainte de a se așeza la locurile lor, Regele Charles și Regina Camilla au schimbat câteva cuvinte cu restul familiei. Cuplul a fost văzut stând de vorbă cu Prințul și Prințesa de Wales și cu noii Duce și Ducesă de Edinburgh, precum și cu Prințesa Anne și soțul ei, scrie The Mirror. Cu toate acestea, mulți fani ai familiei regale care au urmărit slujba au rămas nedumeriți cu privire la motivul pentru care Kate nu a făcut o reverență în fața socrului ei.

Potrivit protocolului regal, Kate, alături de alți membri feminini ai familiei, inclusiv Sophie, ducesă de Edinburgh, Meghan Markle și prințesele Beatrice și Eugenie, trebuie să facă reverență regelui și reginei Camilla, deoarece aceștia sunt cei mai în vârstă membri ai familiei, iar membrii regali de sex masculin trebuie să își plece capul. Kate a făcut reverență în trecut atât pentru regretata regină, cât și, mai recent, pentru regele Charles.

Cu toate acestea, membrii familiei regale trebuie să îndeplinească acest gest doar prima dată când îi văd în fiecare zi, ceea ce ar putea explica de ce Kate nu a făcut reverență. Aceasta sugerează că Kate trebuie să-și fi văzut socrii regali mai devreme, înainte de evenimentul oficial, care a început după-amiaza.
Nu se știe dacă s-au întâlnit înainte de eveniment, dar cele două cupluri regale au sosit în mașini separate și, odată ce au ieșit, au trebuit să se lupte cu vântul puternic în timp ce intrau în Abație – care va găzdui încoronarea lui Charles peste doar câteva săptămâni.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Kate a purtat un costum Erdem navy cu o pălărie asortată și o broșă cu penele Prințului de Wales, accesorizată cu cercei care au aparținut regretatei sale soacre, Prințesa Diana.

Tema Zilei Commonwealth-ului din acest an, prima în care Charles este rege, este Forjarea unui viitor comun durabil și pașnic. Regele Charles s-a rupt de tradiție și a transmis personal mesajul său de Ziua Commonwealth-ului. Defuncta sa mamă l-a făcut întotdeauna preînregistrat sau sub forma unei declarații scrise. Bazându-se pe temă, a subliniat valorile familiei de națiuni, de la pace și justiție” la grija pentru mediul nostru”, cuprinse în Carta Commonwealth-ului, semnată în urmă cu 10 ani.