• Katmandu Park a fost inaugurat săptămâna aceasta în Punta Cana, Republica Dominicană.
  • La doar câteva minute de ocean, găsești parcul cu experiențe inspirate din Caraibe.
  • Parcul oferă ceea ce numește un concept de experiență mare / amprentă mică”.

Când te gândești la Caraibe, probabil te gândești la apă. La marea cristalină, desigur. Piscine de lux ale stațiunii. Și parcuri acvatice spectaculoase. Probabil că nu vă gândiți la parcuri tematice moderne, terestre. În Punta Cana, tocmai a fost deschis parcul tematic unic în zonă.

Katmandu Park, deschis săptămâna aceasta în Republica Dominicană, oferă multe experiențe cu tematici specifice pentru Caraibe, dar și interactive, inclusiv o călătorie întunecată în 4D numită Legenda lui Desirata care prezintă originea Katmandu. Parcul aflat la câteva minute de ocean va avea alături până în 2025 și un mall.

În timp ce acest parc se concentrează în principal pe atracții de interior, unde poți sta uscat, parcul oferă ceea ce numește un concept de experiență mare / amprentă mică”, cu atracții imersive și întunecate compacte, amplasate pe un teren mai mic, care este prețios în Caraibe.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Patru dintre atracțiile de marcă ale parcului, cu teme inspirate din Himalaya, sunt:

  • Provocarea Magului Nebun: Această atracție a Teatrului ON!X prezintă un personaj care îi provoacă pe oaspeți la un duel cu blastere. Parcul a precizat că această atracție oferă fiecărui jucător șansa de a dirija rezultatul acțiunii și chiar de a influența narațiunea care se desfășoară în fața lor pe ecranul masiv, în stil cinematografic. Scaunele cu mișcare electrică vor oferi oaspeților un feedback senzorial sub formă de împunsături, gâdilături, vibrații, vânt, explozie de aer, ceață de apă, miros, difuzoare localizate în tetiere și multe altele.
  • EtherQuest: Aceasta este o atracție interactivă, de tip walk-through”, în care oaspeții încearcă să învingă un dușman puternic cu ajutorul diferitelor elemente de recuzită interactive. Parcul a declarat că oaspeții sunt cu adevărat personajele principale ale propriei lor aventuri.”
  • Legenda lui Desirata: Aceasta este o atracție 4D dark ride care spune povestea originii Katmandu”. Oaspeții vor urmări un explorator într-un vehicul care se mișcă dinamic”, iar atracția dispune de mai multe ecrane de proiecție, efecte de lumină, efecte de vânt și elemente scenice uimitoare”.
  • Voyage of the Fathom Wanderer: Aceasta este o atracție de tip teatru suspendat”, în care oaspeții se vor alătura unei misiuni subacvatice pentru a se apăra de un monstru marin.