• Mai ai timp până duminică să vezi cum aduce fotografia, subiecte sociopolitice și culturale relevante pentru lumea de azi.
  • Ediția a 8-a a evenimentului e dedicată publicului general și îți propune mai multe repere legate de fotografia actuală din România dar și de la nivel internațional.
  • Pe lângă expoziții de fotografie, poți să prinzi proiecții de filme, dezbateri și concerte. Până duminică evenimentele sunt programate în Piața Amzei, Muzeul Țăranului, UNATC Goethe Institut Cărturești Carusel și în alte spații bucureștene.

Mai ai timp până duminică să vezi cum aduce fotografia, subiecte sociopolitice și culturale relevante pentru lumea de azi.  Ediția a 8-a a evenimentului e dedicată publicului general și îți propune mai multe repere legate de fotografia actuală din România dar și de la nivel internațional.

Pe lângă expoziții de fotografie, poți să prinzi proiecții de filme, dezbateri și concerte. Până duminică evenimentele sunt programate în Piața Amzei, Muzeul Țăranului, UNATC Goethe Institut Cărturești Carusel și în alte spații bucureștene.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
LUIS RUBIALES VA FI JUDECAT
TRIMITEM PATRIOT UCRAINEI?
SE RĂCEȘTE VREMEA
CAMILLA ÎNDEAMNĂ COPIII LA CITIT
PRINȚUL HARRY MERGE ÎN UK

Fotograful lituanian Tadas Kazakevicius îți prezintă una dintre problemele care par locale dar leagă țări diferite.

Rareș Beșliu face o prezentare seriei sale ”La nord de cuvinte”. El îți explică în ce fel și-a dat seama că din volumul pe care îl pregătește, ”Emoții”, lipsea ceva. Și cum documentarea l-a făcut să descopere probleme ale actualității într-un subiect personal.

Citește și: