• Bucharest Maraton revine în weekend-ul 14-15 octombrie cu trasee pentru copiii și adulți.
  • Evenimentul central al Bucharest Gaming Week va fi găzduit de Palatul Parlamentului.
  • Weekend-ul vine cu restricții de circulație în centrul Bucureștiului.
  • Festivalul Spotlight încheie proiectul „Străzi deschise,București promenadă urbană”.

Urmează un weekend plin de evenimente în București, iar meteorologii vin și ei cu vești bune, temperaturile ajung din nou la 30 de grade Celsius.

Avem câte ceva pentru fiecare weekend-ul acesta. Pentru cei care iubesc sportul, de la mic la mare, avem Maratonul Bucureștiului. Sâmbătă 14 octombrie are loc cursa pentru cei mici iar Duminica este cea pentru adulți de 10 km.

Traseele curselor de sâmbătă au ca puncte de start și sosire Piața Constituției și se desfașoară pe Bd. Unirii până la Piața Unirii. Pentru iubitorii de tehnologie. Evenimentul central al Bucharest Gaming Week va fi găzduit de Palatul Parlamentului, pe 14 și 15 octombrie, și îi pune în lumina reflectoarelor pe cei mai cunoscuți creatori de conținut de gaming din România, dar și cele mai noi jocuri video lansate în acest an.
Dacă vrei ceva mai light, să spunem…Calea Victoriei redevine pietonală, însă pentru ultima dată în acest an.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Descoperă arome la Ro-Wine Festival

Aici te bucuri și de un show de lumini Festivalul Spotlight International pentru a marca închiderea proiectului „străzi deschise, București promenadă urbana”.Iar pentru iubitorii de lux, continuă și Salonul Auto București.

Însă închei cu ceva care sigur îți va aduce zâmbetul pe buze…Festivalul internațional al Vinului Românesc, Ro-Wine este primul festival de vin orientat exclusiv către piața vinurilor premium și superpremium. Ro-Wine aduce împreună selecții impresionante dintre cele mai exclusiviste crame din lume și își propune de la an la an să surprindă publicul cu noutăți.

Citește și: