• Elon Musk anunță că toți utilizatorii rețelei de socializare X, fostul Twitter, vor trece pe abonament.
  • Musk nu a spus cât are de gând să ceară pentru viitorul abonament lunar de acces la X, însă justifică decizia spunând că trebuie să lupte cu armate vaste de boți.
  • Acesta a ţinut să respingă acuzaţiile conform cărora X tolerează mesajele de ură şi antisemitism de când se află el la conducerea platformei.

 Elon Musk anunță că toți utilizatorii rețelei de socializare X, fostul Twitter, vor trece pe abonament. Este o informație care circula de mai multa vreme și care este în sfârșit confirmată de Musk.

Elon Musk spune că vrea să combată „armatele de boti”. Accesul la această rețea de socializare vă fi așadar posibil doar în urma achitării unui abonament lunar. Informaţia a fost făcută publică de Musk, într-o discuţie avută cu Prim Ministrul israelian Benjamin Netanyahu.

Musk nu a spus cât are de gând să ceară pentru viitorul abonament lunar de acces la X, însă justifică decizia spunând că trebuie să lupte cu armate vaste de boți. Chiar el a spus că Twitter are 550 de milioane de utilizatori lunar, care generează între 100 de milioane şi 200 de milioane de postări pe zi.

Recomandări

FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID
SCHOLZ RĂMÂNE FĂRĂ NEMȚI
CUM TE FEREȘTI DE FAKE NEWS
DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC

Musk s-a ferit însă să spună câţi dintre aceştia sunt utilizatori reali şi câţi sunt troleri, după ce el însuși  s-a plâns de numărul mare de troleri pe X. Acesta a ţinut să respingă acuzaţiile conform cărora X tolerează mesajele de ură şi antisemitism de când se află el la conducerea platformei.

Citește și: