• Ioan Tănase este preot într-o biserică amenajată într-o hală industrială de tablă. Micul lăcaș de cult a fost construit chiar de el.
  • Acolo, preotul organizează spectacole de magie pentru copii.
  • Ioan Tănase are şi un job full time, iar în timpul săptămânii este manager la o multinaţională.

Pe lângă preot, Ioan Tănase este și manager la o multinațională, iar de curând a transformat o hală industrială într-un mic lăcaș de cult.

Preotul Ioan Tănase din comuna Floreşti, judeţul Cluj a pus icoane, a construit un mic altar şi a transformat hala într-un spaţiu unde zeci de enoriaşi pot veni să se roage.

Preotul a găsit o variantă şi pentru copii. Le-a amenajat un spaţiu de joacă, iar în zilele de sărbătoare organizează teatru de păpuşi şi spectacole de magie. Când nu predică, preotul are un job full time. Este senior manager într-o multinaţională. Timp de opt ani a slujit benevol ca preot, iar acum are parohia lui. 

Recomandări

BIDEN S-A ÎNTÂLNIT CU NAVALNIA
INFLATIA DIN ROMANIA
IOHANNIS CANDIDEAZĂ LA ȘEFIA NATO
WELCOME TO THE MOON
NOI SANCȚIUNI PENTRU PUTIN
UE ADOPTĂ AL 13-LEA PACHET DE SANCȚIUNI ÎMPOTRIVA RUSIEI

„Ce este important şi care ar fi avantajul acestui spaţiu cumva neobişnuit, este că ne determină să ne îndreptăm spre lucrurile esenţiale care ţin de credinţă. Dacă nu îţi este drag nici să te rogi nici să slujeşti, decorul nu te ajută la nesfârşit. Copiilor le place să se joace şi îi înţeleg foarte bine şi chiar nu mă deranjează”, spune preotul.