• Filmul e regizat de A. Litvinenko, care a făcut seriale pentru Netflix.
  • Steven Seagal a vizitat Donbas și face un documentar pentru Rusia.
  • Filmul va prezenta felul în care a evoluat conflictul și cum ucrainenii au rezistat în fața unui dușman mult mai puternic.

Războiul dintre Rusia și Ucraina trece o nouă etapă – cea cinematografică. Ministerul Apărării de la Kiev a publicat trailerul unui documentar care va fi lansat în această toamnă. Filmul va prezenta felul în care a evoluat conflictul și cum ucrainenii au rezistat în fața unui dușman mult mai puternic.

Am decis să lansez o operațiune militară specială. Forțele ruse și-au început atacul în urmă cu doar câteva ore. Kievul ar putea să cadă în curând în mâinile trupelor ruse. Rușii vor prelua controlul asupra Kievului. În termen de 24 de ore. Armata rușilor este cu mult mai mare decât a ucrainenilor. Nu se pune problema dacă Rusia va cuceri capital, ci când o va cuceri. Putin a făcut o eroare strategică. Ucrainenii luptă pentru țara lor. Putin nu a avut multe de sărbătorit la parada de Ziua Victoriei.

Rușii apelează și ei la arme grele. L-au trimis pe Steven Seagal în Donbass ca să realizeze un documentar în care să prezinte Ucraina drept responsabilă pentru război.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Nu contează cine a tras primul foc, cel care a declanșat războiul. Nimic mai departe de adevăr. Ghici cine declanșează războiul în mod obișnuit? Cel care își duce adversarul într-un punct în care nu are altă variantă decât să se lupte. În opinia mea, Rusia s-a confruntat și se confruntă cu o amenințare existențială. Știi ceva? Dacă vor să fie naziști, nu au decât, ne doare în cot. Dar noi vrem ca NATO să plece și să lase Ucraina să fie neutră, a spus actorul.