• La Salonul Auto de la Geneva, Renault Scenic câștigă marele titlu de mașina anului 2024.
  • Bogdan Alecu: Merită acest titlu. Mizează pe materiale reciclabile și aduce Google la bord.
  • În competințe au participat 7 finaliste, inclusiv BYD Seal BMW Seria 5 și Kia EV9.


Renault Scenic câștigă marele titlu de mașina anului 2024. La Salonul Auto de la Geneva, 61 de jurați, jurnaliști auto, din 23 de țări, au avut de ales între 7 finaliste complet electrificate, inclusiv BMW Seria 5, BYD Seal, Kia EV9. Bogdan Alecu e senior editor la ZF și consideră că Scenic merită acest titlu pentru că vine cu multe noutăți și aduce și Google la bord.

Bogdan Alecu: „Noul Renault Scenic versiune electrică vine să schimbe puțin jocurile pe segmentul mașinilor electrice. Vine în completarea gamei celor de la Renault, astfel încât pe lângă noul Megane electric, avem acum și noul Zoe electric, care va fi disponibil și pe piața locală. Pentru că generația anterioară cu motoare termice fusese eliminată din gama disponibilă în România.”

Ce a făcut diferența între Renault și ceilalți competitori

„Faptul că vine cu un preț accesibil, sub 50.000 euro, faptul că promite o autonomie de peste 600 km în regim WLTP, ceea ce contează în ziua de azi, pentru că încă infrastructura stațiilor nu este atât de dezvoltată, dar vine și cu elemente noi tehnologice. Avem Google la bord, avem acces la o gamă foarte largă de entertainment”, a explicat Bogdan Alecu, la Aleph News.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și