• Salonul Internațional de Mobilă din Milano este cel mai mare eveniment de design interior.
  • În fiecare an, companii renumite își prezintă produsele de lux în fața publicului larg.
  • Brand-urile de fashion se alătură și ele cu piese impresionante pentru design.

Salonul Internațional de Mobilă din Milano este cel mai mare eveniment internațional dedicat pasionaților de design interior. În fiecare an, cele mai renumite companii își prezintă produsele de lux în fața publicului larg, iar, în cazul ultimelor ediții, brand-urile de fashion s-au alăturat cu piese spectaculoase pentru decorul caselor.

Cum ne inspirăm direct de la Milano pentru design-ul casei noastre?

Într-adevăr, sunt piese de mobilier foarte impresionante. Cu siguranță, ai de unde alege, indiferent de gusturile pe care le ai, iar imaginile vorbesc de la sine în ceea ce privește luxul. De exemplu, brand-ul Giorgio Armani a prezentat, pentru al doilea an consecutiv, colecția Armani/Casa la Palazzo Orsini din Milano. Aceasta a fost lansată în anul 2000, însă acum include mobilier, băi, țesături șamd.

Versace a prezentat noua colecție care se află la etajul 2 al sediului principal din Via Gesu, Fendi Casa a ales magazinul din Piazza della Scala, iar Ralph Lauren a optat pentru spectaculosul sediu din Via San Barnaba. Imaginile sunt foarte frumoase și cu siguranță te pot inspira.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
ZELENSKI ÎȘI ANULEAZĂ DEPLASĂRILE EXTERNE
ECONOMIA VA ACCELERA ÎN TRIMESTRELE URMĂTOARE
XI POARTĂ DISCUȚII CU PUTIN
META, ÎN VIZORUL UE
OLANDA VA AVEA UN GUVERN

Ce ne-a adus ediția din acest an și cum ne inspirăm pentru propriile noastre locuințe?

„A fost o ediție extraordinară, poate cea mai amplă organizată după pandemie, iar asta s-a datorat și faptului că foarte multe brand-uri din afara designului s-au implicat, numeroase firme de fashion, la care pot să adaug și numeroase brand-uri de mașine, printre care Bugatti, Bentley, Lamborghini. Au scos colecții de mobilier. Au fost foarte multe implicări și din partea filmelor. .David Lynch a amenajat două pavilioane. Această ediție a pus foarte mul accent pe sustenabilitate, așa că majoritatea materialelor folosite sunt foarte prieteneoase cu natura. Au fost foarte multe invenții noi de materiale, din fel de fel de plasticuri reciclate, foarte multe tehnologii noi care pun accent pe un consum cât mai optim”, a povestit Ada Tache, designer de interior.

Citește și