• Actorul George Ivaşcu şi-a depus vineri demisia din funcţia de director al teatrului Metropolis, din cauza lipsei corectitudinii informaţiilor pe care primarul general al Capitalei Nicuşor Dan le-a oferit.
  • Ivaşcu spune că a construit Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar şi devenit de mare succes, le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături şi spune că pleacă cu capul sus.
  • Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanţare cronică, dar consider că această decizie vă aparţine în totalitate, ca Primar General şi sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii culturale a oraşului Bucureşti. Ca actor şi profesor, nu pot decât să vă urez succes”, încheie Ivaşcu.

Actorul George Ivașcu şi-a depus vineri demisia din funcţia de director al teatrului Metropolis, din cauza lipsei corectitudinii informaţiilor pe care primarul general al Capitalei Nicuşor Dan le-a oferit.

Deşi rezultatul evaluării pe anul 2021 îmi permite să îmi continui activitatea încă doi ani, îl consider umilitor şi, împreună cu lipsa dumneavostră de comunicare reală, lipsa corectitudinii informaţiilor despre situaţia Teatrului Metropolis pe care le-aţi oferit în mod repetat în ultima perioadă, precum şi lipsa de încredere în calităţile mele manageriale, pe care aţi declarat-o public, fac, practic, imposibilă colaborarea noastră în continuare”, arată actorul.

Ivaşcu spune că a construit Teatrul Metropolis de la zero acum 15 ani, un teatru de proiecte absolut necesar şi devenit de mare succes, le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături şi spune că pleacă cu capul sus.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Regret că drumul nostru a fost oprit de dumneavoastră în ultimii doi ani prin subfinanţare cronică, dar consider că această decizie vă aparţine în totalitate, ca Primar General şi sunt sigur că se încadrează în viziunea pe care o aveţi asupra vieţii culturale a oraşului Bucureşti. Ca actor şi profesor, nu pot decât să vă urez succes”, încheie George Ivașcu.