• Un britanic de 100 de ani continuă să lucreze trei zile pe săptămână. „Nu puteam suporta să nu am nimic de făcut”, a spus bărbatul.
  • Lucrătorul pasionat continuă să mulțumească comunității lucrând la St. Columbus Hospice câteva zile în fiecare săptămână.
  • „Îmi place să vin aici pentru că toți ceilalți voluntari sunt oameni fericiți.”

Un britanic de 100 de ani continuă să lucreze trei zile pe săptămână. „Nu puteam suporta să nu am nimic de făcut”, a spus bărbatul.

Lucrătorul pasionat continuă să mulțumească comunității lucrând la St. Columbus Hospice câteva zile în fiecare săptămână.

Un bărbat din Edinburgh, care va împlini în curând 100 de ani, a dezvăluit că încă lucrează trei zile pe săptămână și nu are intenția să încetinească.

Recomandări

OFICIAL ÎN SCHENGEN
CE CÂȘTIGI LA GALA ZF?
PUTIN TESTEAZĂ ORȘENIK
BIDEN RESPINGE ICC
MANDAT PENTRU BIBI
VREMEA REA ÎNCHIDE A1

David Flucker s-a pensionat la vârsta de 72 de ani, dar nu pentru mult timp, trebuia doar să-și țină mâinile și mintea ocupate.

Lucrătorul pasionat continuă să mulțumească comunității lucrând la St. Columbus Hospice câteva zile în fiecare săptămână.

Spune că iubește atmosfera locului său de muncă și îi place să păstreze locul ordonat pentru a arăta ca un magazin profesionist.

Într-un videoclip BBC, Flucker a spus: „M-am pensionat când aveam 72 de ani, dar în curând am început să lucrez din nou pentru că pur și simplu nu suportam să nu am ce face, trebuia să fac ceva. Mâinile mele nu pot să stea degeaba.”

Împreună cu ceilalți voluntari acceptă donațiile, le sortează și evaluează ce se poate vinde și ce nu. De asemenea, are grija necesară pentru a menține magazinul curat și ordonat, astfel încât să fie atractiv pentru oameni.

„Îmi place să vin aici pentru că toți ceilalți voluntari sunt oameni fericiți, toți se bucură de munca lor și așteaptă cu nerăbdare să vină”.

Flucker susține că jobul acesta este diferit în comparație cu munca obișnuită, unde toți așteaptă să termine orele de lucru și să plece.

„Cred că oamenii trebuie să continue să facă ceva, să-și mențină mintea în funcțiune, mâinile lor, să se alăture oamenilor și să-i ajute”.