• HP lansează primul său laptop cu ecran flexibil, HP Spectre Fold.
  • Spectre Fold este primul model 3 în 1 al companiei HP și valorează 5.000 de dolari.
  • Spectre Fold are un design inteligent care include bobine de încărcare magnetică ascunse.

După modelul original Lenovo X1 Fold și ASUS Zenbook 17 Fold din 2022, HP a anunțat lansarea primului său laptop cu ecran flexibil, HP Spectre Fold. Spectre Fold este primul model 3 în 1 al companiei. Poate trece fără probleme de la o tabletă la mai multe configurații de laptop și chiar la un all-in-one portabil, în funcție de modul în care îi îndoi ecranul OLED de 17 inci. Prețul unui astfel de dispozitiv este de 5.000 de dolari, relatează Engadget.

Ce funcții are HP Spectre Fold

Designul său inteligent include, de asemenea, bobine de încărcare magnetică ascunse, care permit sistemului să reîncarce tastatura Bluetooth și stylus-ul incluse atunci când nu sunt utilizate.

Acum, HP se alătură cursei cu acest model, Spectre Fold și, deși are unele asemănări cu rivalul Asus, o face într-un pachet mult mai elegant. Ceea ce avem aici este un ecran OLED de 17 inci. Are o rezoluție de 2560 pe 1920 și are certificare Visa true black HDR 500, ceea ce este destul de frumos de văzut pe un dispozitiv flexibil. Acum, un alt lucru pe care probabil că l-ați observat imediat este cât de subțiri sunt aceste rame. În comparație cu ceva de genul ASUS Zenbook 17 Fold, acestea sunt mult mai elegante și arată mai mult ca o tabletă modernă, în loc de ceva care este puțin cam grețos de prima generație”, a povestit Sam Rutherford, editor Engadget.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și