• Un magazin a vândut anul trecut decorațiuni de Crăciun de peste 40 de mii de lei
  • Decorațiunile sunt deja în magazine
  • Și luminițele de Crăciun au început să fie montate

Sunt mai mult de două luni până la Crăciun, dar pregătirile deja încep. Magazinele profită și și-au încărcat rafturile cu decorațiuni.

În București au început să fie montate și luminițele de Crăciun. Laurenz e din Germania. A venit în România să-și viziteze prietenii. De la noi își face și cumpărăturile de Crăciun.

Laurenz Butscher, Client: ,,Cumpăr lucruri de Crăciun în octombrie. Vreau să îmi decorez casa și să o fac un loc fericit. O să o decorez cam în două săptămâni.”

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

 Teodora, Client: „Cumpărăturile de Crăciun, niciodată înainte de 15 noiembrie. Cred că vom folosi mai mult ce avem, se păstrează de la an la an. Eu știu, dacă ne atrage atenția ceva, atunci vedem”

Managerii magazinelor care vând decorațiuni de Crăciun sunt încrezători și anul ăsta. În 2019, figurinele cu Moș Crăciun au fost în topul căutărilor. Un magazin a încasat peste 40 de mii de lei în două luni de vânzări.

Maria Ivanov, Director Magazin Jysk: „Clienții sunt interesați deja, însă sezonul e abia la început. Anul acesta într-adevăr a crescut interesul persoanelor în achiziționarea produselor pentru casă deoarece majoritatea persoanelor au petrecut foarte mult timp acasă”