• Stone a spus că oamenii cu care lucrează îi spun Emily când ajung să o cunoască.
  • „Când eram mică, eram super blondă, iar numele meu real este Emily, dar am vrut să mă numesc Emma din cauza lui Baby Spice și ghici ce? Acum sunt”, a declarat actrița.
  • În noiembrie 2018, Stone a spus că, întâmplător, când era mai tânără, chiar a vrut să fie numită Emma.

Câștigătoarea a două premii Oscar a dezvăluit într-o discuție cu The Hollywood Reporter, alături de Nathan Fielder, colegul ei de platou din The Curse, că preferă să folosească numele de botez, Emily, atunci când este posibil. Când a fost întrebată dacă ar corecta un fan care i-ar spune pe numele ei real în loc de Emma, actrița a răspuns: „Nu. Ar fi atât de drăguț. Mi-ar plăcea să fiu Emily”, relatează People.

Stone a spus că „oamenii cu care lucrez” îi spun Emily, „când ajung să-i cunosc” și a precizat că și-a făcut numele de scenă „Emma Stone” pentru că Emily Stone „a fost luată” de o altă actriță înaintea ei.

„Apoi m-am speriat în urmă cu câțiva ani”, a declarat ea pentru publicație. „Dintr-un motiv oarecare, am zis: «Nu mai pot să o fac». Spune-mi doar Emily. Nathan îmi spune Em, ceea ce este mai ușor.”

Recomandări

CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
CUM E VREMEA ZILELE URMĂTOARE
CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
CÂT NE COSTĂ SĂ NE APĂRĂM
NEHAMMER IMPUNE CONTROALE STRICTE

În noiembrie 2018, Stone a spus că, întâmplător, când era mai tânără, chiar a vrut să fie numită Emma.

„Când eram mică, eram super blondă, iar numele meu real este Emily, dar am vrut să mă numesc Emma din cauza lui Baby Spice și ghici ce? Acum sunt”, a declarat vedeta de la Poor Things în timpul unei apariții la emisiunea The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Dând ușor înapoi, Stone a continuat: „Nu a fost neapărat din cauza ei, dar da, în clasa a doua, m-am dus la învățătoare în prima zi și am rugat-o să-mi spună Emma? Da, am făcut-o.”

„Și a fost din cauza Emmei Lee Bunton de la Spice Girls?. Da, așa a fost”, a adăugat ea.

Citește și