• Emma Stone spune că se confruntă încă de la vârsta de 7 ani cu anxietatea.
  • Terapia, orele de improvizație și actoria o ajută pe Emma să lupte cu anxietatea.
  • Rolul din „Poor Things” a făcut-o pe actriță să înțeleagă ce este anxietatea.

Pe o zi ca aceasta te poți simți trist sau anxios, asta pentru că vremea e un factor care contribuie la starea ta de bine. De anxietate se lovesc chiar și celebritățile – Selena Gomez, Jennifer Lawrence și Sydney Sweeney sunt câteva dintre vedetele care au recunoscut că se confruntă cu această stare. Recent, Emma Stone a vorbit despre anxietate. Ea spune că oamenii anxioși tind să fie mai egoiști.

Emma Stone a mărturisit că, de la vârsta de 7 ani, se confruntă cu anxietatea. De când era mică ea avea atacuri de panică și mergea la terapie pentru a le combate.

După sesiuni de terapie și ore de improvizație de actorie a reușit să găsească anumite mecanisme pentru a se adapta acestor stări. Emma spune că și în ziua de azi se confruntă cu anxietatea.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

Actrița a reflectat asupra acestei teme într-un nou interviu pentru Variety- și susține că anxietatea este o afecțiune egoistă: „O parte din natura anxietății este că te analizezi mereu”, spune ea. „Într-un fel – este oribil să spun asta – este o condiție foarte egoistă pe care să o ai”.

Actoria este cea care o ajută pe Emma să combată anxietatea, mai exact cel mai recent personaj pe care l-a interpretat – Bella din filmul Poor Things, în regia lui Yorgos Lanthimos- lungmetrajul are 11 nominalizări la premiile Oscar.

Ce o atrage pe Emma atât de mult la Bella este că nu are inhibiții – nu are nicio rușine și nu îi pasă de părerile celor din jur. Concluzia la care Emma a ajuns este că nu ar trebui să te mai gândești atât de mult la pretențiile sociale și să nu te judeci – Ce se va întâmpla cu mine? Ce am spus? Ce am făcut? sunt întrebări pe care ea încearcă să le evite cât de mult poate.

Citește și