• Xiaomi și Honor anunță lansări la nivel global.
  • MWC 2024 va aduce gadgeturi conceptuale inovatoare.
  • Xiaomi 14 Ultra este marea atracție pentru prestațiile foto impresionante.

Mobile World Congress revine la Barcelona. Vom vedea lansări de telefoane și gadgeturi, iar experții anticipează și noutăți în domeniul software al aplicațiilor.

Mobile World Congress (MWC) este cel mai mare eveniment pentru ecosistemul de conectivitate, adunând zeci de mii de participanți de la producători și operatori mobili la alte companii. Este organizat la Fira de Barcelona din 26 până în 29 februarie si servește drept rampă de lansare pentru smartphone-uri și alte dispozitive mobile. Giganti chinezi precum Xiaomi și Honor își aduc telefoanele domestice pe piața globală, în timp ce alții, ca OnePlus și HMD, ar putea prezenta dispozitive complet noi. De asemenea, sunt așteptate dispozitive conceptuale inovatoare, chiar dacă unele vor rămâne prototipuri.

Tendințele la MWC 2024

La MWC 2024, convergența dintre AI și dispozitivele personale de computing, precum smartphone-urile, căștile și dispozitivele purtabile, va fi un punct central. Google plănuiește o experiență inovatoare la standul său, cu posibile noutăți legate de Android.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?

Motorola ar putea prezenta un dispozitiv pliabil ca o brățară. Samsung ar putea oferi detalii despre Galaxy Ring sau alte noutăți în categoria de wearables inteligente, sugerând o nouă tendință în bijuterii inteligente cum ar fi inele, coliere sau chiar piercing-uri nazale inteligente, iar OnePlus va lansa ceasul inteligent de generația a doua, OnePlus Watch 2.

Ce noutăți aduce Xiaomi la MWC?

Xiaomi se întoarce în forță la MWC cu Xiaomi 14 Ultra, un smartphone cu accent pe fotografie, echipat cu un senzor Sony LYT-900 de un inch și o diafragmă variabilă. Lansat inițial în China, cu prețuri începând de la aproximativ 904 USD, Xiaomi 14 Ultra și versiunea sa specială din titan vor fi prezentate internațional la Barcelona. Xiaomi aduce și noul său flagship, Xiaomi 14, pe piața globală, completând astfel oferta companiei cu dispozitive care promit specificații impresionante de fotografie și performanță de top.

Citește și