• Emma Stone și-a aliniat un nou rol într-un film pentru Universal Pictures, cu soțul său Dave McCary în postura de regizor.
  • Scenariul este scris de Patrick Kang și Michael Levin de la Young Rock, iar intrigă și titlul filmului sunt păstrate secrete până acum.
  • În „Poor Things”, Stone a interpretat-o pe Bella Baxter, o femeie readusă la viață în circumstanțe bizare, care explorează lumea și sexualitatea ei, lăsând în urmă figura dominantă a tatălui său.

Emma Stone și-a aliniat următorul rol în film, la scurt timp după ce a câștigat un Oscar pentru interpretarea din „Poor Things”.

Potrivit Digital Spy, actrița va fi protagonista unui nou film pentru Universal Pictures, în timp ce soțul ei Dave McCary va regiza. Patrick Kang și Michael Levin de la Young Rock au scris scenariul, dar atât intriga, cât și titlul sunt ținute secrete deocamdată.

„Poor Things” a urmărit-o pe Stone, jucând-o pe Bella Baxter, o femeie readusă la viață în circumstanțe bizare, care își lasă în urmă figura tatăl dominatoare pentru a merge să învețe despre lume și să exploreze profunzimea și amploarea sexualității ei.

Recomandări

DUCESA SOPHIE VIZITEAZĂ UCRAINA
CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
MELONI CANDIDEAZĂ LA EUROPARLAMENTARE

Într-un interviu acordat publicației Digital Spy, Emma Stone a explicat cum personajul ei a schimbat-o ca persoană.

„Am găsit-o inspirată din toate punctele de vedere. Lipsa ei de rușine și de judecată de sine nu se poate abține să nu te îndepărteze, într-un fel”, a spus Stone.

„… Există într-adevăr ceva care se întâmplă cu anumite personaje pe care le găsești – pot fi puțin mai direct de când o interpretez pe Bella, deoarece ea nu înțelege cu adevărat de ce nu ar trebui să poată spune de ce are nevoie. sau gândește.

„Poate că și asta este doar îmbătrânirea, dar există ceva atât de inspirator în faptul că fiecare moment este fascinant pentru ea, iar binele și răul au aceeași greutate.

„Îți dai seama că viața trece foarte repede și ea pare să aibă asta interiorizat. Este în corpul ei, acea amintire cumva, așa că ea pur și simplu absoarbe totul în cel mai frumos mod”.

Citește și