• Fostul iubit al lui Taylor Swift, Joe Alwyn, a fost fotografiat în Los Angeles, la câteva zile după ce artista noul ei iubit, Travis Kelce au sosit în oraș.
  • Joe Alwyn va putea fi văzut în luna iunie jucând alături de Emma Stone în filmul „Kinds of Kidness”.
  • Joe a avut mai multe apariții publice în ultimele săptămâni, inclusiv la British Vogue și Tiffany & Co.

Fostul iubit al lui Taylor Swift, Joe Alwyn, a fost fotografiat în Los Angeles, la câteva zile după ce artista și noul ei iubit, Travis Kelce, au fost văzuți și ei în oraș, scrie HELLO!.

Actorul britanic a fost văzut în Studio City, într-o cafenea renumită. Purtând o cămașă verde închis și o șapcă de baseball, starul, de obicei discret, a încercat să rămână incognito în timp ce petrecea timp cu un prieten.

Taylor și Travis au fost văzuți la mai multe petreceri de la Oscar duminică, 10 martie.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Fostul iubit al mega starului american va putea fi văzut pe ecran în luna iunie a acestui an, după ce Searchlight Pictures a confirmat data de lansare a noului său film, „Kinds of Kindness”, cu Emma Stone. Filmul este regizat de Yorgos Lanthimos, care a lucrat cu Joe și Emma la filmul „The Favorite” din 2018, care a fost ulterior premiat cu Oscar pentru Olivia Colman.

Cei trei au făcut din nou echipă pentru noul proiect, alături de Willem Dafoe și Jesse Plemons, care a fost descris ca fiind „un film contemporan, plasat în SUA – trei povești diferite, cu patru sau cinci actori care joacă un rol în fiecare poveste”.

De asemenea, în film apare o altă veche prietenă a lui Joe, Margaret Qualley, care este căsătorită cu Jack Antonoff, vechi colaborator și prieten apropiat al lui Taylor.

Joe a avut mai multe apariții publice în ultimele săptămâni, inclusiv la British Vogue și Tiffany & Co. Fashion And Film Party 2024 la Annabel’s din Londra duminică, 18 februarie, și Dunhill & BSBP Pre-BAFTA Filmmakers Dinner & Party cu câteva zile înainte.

John Mayer și Taylor Swift s-au separat după șase ani

Taylor, în vârstă de 34 de ani, și Joe au fost împreună din 2017 până în 2023, și chiar au scris împreună piesele de pe albumele apreciate „Folklore” și „Evermore” (cu Joe creditat ca „William Bowery”). Odată cu câștigarea albumului „Folklore” al anului la Grammy, starul Harriet a câștigat primul său gramofon de aur.

Vestea despărțirii lor a apărut în aprilie 2023, sursele susținând că s-au despărțit pe cale amiabilă după ce relația lor „și-a urmat cursul”. Cu toate acestea, în ultimele luni, Taylor a lăsat să se înțeleagă că lucrurile ar putea să nu fi fost atât de roz pe cât se credea, după ce a confirmat că piesa „You’re Losing Me” a fost scrisă în 2022, cu un an înainte de despărțirea lor.

Actorul britanic a fost „atacat” de fanii artistei

După ce și-a anunțat cel de-al 11-lea album, The Tortured Poets Department, în cadrul celei de-a 66-a ediții a Premiilor Grammy, la începutul acestei luni, fanii s-au revoltat la adresa lui Joe, după ce s-a dezvăluit anterior că actorul a avut o discuție de grup online cu Paul Mescal și Andrew Scott, intitulată „The Tortured Man Club”.

Fanii cred, de asemenea, că piesele „So Long, London” și „Florida!!!” ar putea fi despre actor. Londra este locul unde Taylor și Joe au petrecut mult timp împreună și este piesa a cincea de pe album, despre care Taylor însăși a spus întotdeauna că sunt piesele „cu adevărat oneste, emoționale, vulnerabile și personale”.

Citește și