• Investitorul Ray Dalio consideră că Taylor Swift ar fi un președinte mai bun, după ce a participat la unul dintre concertele artistei în Singapore.
  • Dalio a postat pe Instagram despre experiența sa la concertul lui Taylor Swift, menționând că artista ar putea aduce oamenii împreună mai bine decât oricare dintre candidații la președinție.
  • Ray Dalio: Ea poate aduce împreună americanii și oamenii din majoritatea țărilor mult mai bine decât oricare dintre candidați.

Ray Dalio are o soluție pentru o Americă divizată: Alege-o pe Taylor Swift.

Legendarul investitor în fonduri speculative și fondator al Bridgewater Associates a mers la un concert al lui Taylor Swift – și acum crede că aceasta ar fi un președinte mai bun decât Joe Biden sau Donald Trump, scrie Business Insider.

Dalio a postat pe pagina sa de Instagram despre experiența sa de a asista la unul dintre concertele din Singapore, susținut în cadrul turnelui Eras al cântăreței.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Miliardarul s-a fotografiat în timpul spectacolului și a împărtășit experiența sa pe Instagram.

„Taylor Swift, președinte! Tocmai am văzut-o la concertul ei din Singapore și mi-am dat seama că ea poate aduce împreună americanii și oamenii din majoritatea țărilor mult mai bine decât oricare dintre candidați, și că aducerea oamenilor împreună este cel mai important lucru”, a scris Dalio.

„Vizionarea acestui concert cu oameni din întreaga lume ne-a făcut pe mine și pe ei să ne simțim bine și conectați și mi-a reamintit cât de puternică este cultura universală. Nu ar fi grozav dacă am avea doi candidați care ar putea să conducă acea cultură și să ia și decizii de conducere inteligente?”, a adăugat acesta.

Citește și