• Taylor Swift s-a dezvăluit că este înrudită cu poeta americană din secolul al XIX-lea Emily Dickinson.
  • Se pare că cele două femei sunt verișoare de gradul șase, de trei ori îndepărtate.
  • coincidență cu viitorul album al lui Swift , intitulat The Tortured Poets Department.

Taylor Swift are rădăcini…poetice. Compania de genealogie Ancestry a făcut câteva cercetări în arborele genealogic al artistei și a făcut o descoperire interesantă: Aceasta are rădăcini comune cu marea poetă Emily Dickinson.

Ce au descoperit cercetătorii?

Swift este unul dintre cei mai mari compozitori ai generației sale. Putem spune că are cuvintele în sânge…la propriu? Swift, care  în prezent face un turneu în lume și a făcut istorie la premiile Grammy, este rudă cu poeta americană din secolul al XIX-lea, Emily Dickinson.

Se pare că cele două femei sunt verișoare de gradul șase, de trei ori îndepărtate. Un aspect foarte interesant în condițiile în care viitorul album al lui Swift , intitulat The Tortured Poets Department Swift și Dickinson descind ambii dintr-un imigrant englez din secolul al XVII-lea al nouălea străbunic al lui Swift și al șaselea străbunic al lui Dickinson, care a fost unul dintre primii coloniști în Windsor, Connecticut.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN
WHATSAPP INTRODUCE NOI FUNCȚII
400 DE CADAVRE, GĂSITE ÎN GAZA

Strămoșii lui Taylor Swift au rămas în Connecticut timp de șase generații până când partea ei a familiei s-a stabilit în cele din urmă în nord-vestul Pennsylvania, unde s-au căsătorit în linia familiei Swift.

Swift  a făcut referire la poetul secolului al XIX-lea în timp ce a vorbit despre diferitele tipuri de versuri pe care le scrie pentru cântecele ei. „Dacă versurile mele sună ca o scrisoare scrisă de străbunica lui Emily Dickinson în timp ce coase o perdea de dantelă, eu scriu în genul penei”. Acum marea întrebare este: va fi mai multă inspirație de la verișoare ei de gradul șase?

Citește și