• Joshua Crawford, un baiat din America, a zburat gratis toată viața, deoarece tatăl său a lucrat pentru United Airlines timp de 30 de ani.
  • Crawford, în vârstă de 23 de ani, rezervă excursii internaționale de moment și primește adesea upgrade-uri gratuite pentru cabină.
  • Singapore Airlines introduce premium economy class.

Unii ar vrea să zboare cu avionul dar n-au bani. Alții au pile și fac asta când vor. Este și cazul unui baiat de 23 de ani din America care zboară gratuit de când se știe. De ce? Pentru că tatăl lui lucrează pentru compania United Airlines de 30 de ani. Joshua Crawford rezervă excursii internaționale pe moment și în unele cazuri poate călători la clasa business, scrie Business Insider.

Într-un video care a strâns 5 milioane de vizualizări pe TikTok, acesta spune că nu se urcă întotdeauna în zborurile pe care le vrea și este nevoit să aștepte un alt zbor. Dar astfel de situații sunt rare.

Și… singaporezii care zboară la economic premium prin Singapore Airlines vor primi mai multe feluri de mâncare și porții mai mari începând cu 31 martie. Astfel, meniul de alimente și băuturi ajunge la 175 de feluri principale, 48 de aperitive și 34 de deserturi.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și