• Un zbor al United Airlines de la Sydney către San Francisco a fost întors din cauza unei probleme de întreținere, fiind cel de-al cincilea incident al companiei în șapte zile.
  • Aeronava Boeing 777-300, cu 183 de pasageri și echipaj, a aterizat în siguranță la Sydney, iar pasagerilor li s-au asigurat cazare peste noapte și noi rezervări către San Francisco.
  • Incidentele recente, printre care un incendiu al unui motor și pierderea unui cauciuc, aduc mai multe critici asupra United Airlines și pun sub monitorizare intensă și compania producătoare de avioane, Boeing.

Un zbor al United Airlines a fost nevoit să se întoarcă la Sydney după doar două ore de la începerea călătoriei de aproape 14 ore către San Francisco, în cel de-al cincilea incident de zbor al companiei aeriene în șapte zile, scrie CNN.

Aeronava Boeing 777-300, care transporta 183 de pasageri și echipaj, a fost redirecționată din cauza unei „probleme de întreținere”, potrivit unui comunicat al United Airlines.

„Avionul a aterizat în siguranță, iar pasagerii au coborât normal la poartă. Am asigurat cazare peste noapte pentru pasageri și le-am făcut o nouă rezervare pentru San Francisco”, a adăugat compania aeriană.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Incidentul de luni de pe zborul 830 al United este cel mai recent dintr-o serie de incidente care au afectat compania aeriană americană în ultimele zile.

Săptămâna trecută, un motor care a ingerat folie cu bule a luat foc în timpul zborului, în timp ce un alt zbor a pierdut un cauciuc după decolare , joi.

Vineri, o aeronavă United Airlines a derapat de pe pistă într-o zonă cu iarbă, iar într-un alt incident, un zbor de la San Francisco către Mexico City a fost deviat către Los Angeles după o problemă la sistemul hidraulic al avionului, a anunțat compania aeriană.

Constructorul american de avioane Boeing se află, de asemenea, sub o monitorizare intensă în urma unei serii de probleme de calitate și siguranță.

Citește și