• O casă din Cluj este scoasă la vânzare la prețul de aproximativ 700.000 de euro, deși necesită renovare completă, iar pereții stau să cadă.
  • Imobilul este construit în 1950, are trei camere și o suprafață de 130 de metri pătrați.
  • Cluj-Napoca este cel mai scump oraș din România, iar criza de coronavirus nu a făcut ca prețurile din imobiliare să scadă.

Nu mai este nicio surpriză că cel mai scump oraș al României este Cluj-Napoca. Prețurile cresc în neștire, mai ales în zona de imobiliare, iar criza de coronavirus nu apasă butonul de stop sau pauză al cifrelor din acest domeniu.

O agenție de imobiliare din Cluj are la vânzare o casă care ar trebui să fie reconstruită pentru a putea fi locuită, însă prețul este peste așteptări.

Casa aproape în paragină, veche de peste 70 de ani, are prețul de 699.999 de euro. Aproape 700.000 de euro plătești pentru a cumpăra un dezastru.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Are o suprafață de 130 de metri pătrați și trei camere. În anunțul de vânzare este specificată necesitatea renovării: „Casa trebuie renovată complet”.

Citește și: De câte salarii ai nevoie ca să îți iei un apartament în România? Puterea de cumpărare s-a dublat în ultimii 10 ani.