Dacia a anunțat cum se va numi noul model, care va fi lansat pe 3 septembrie. VIDEO

Sursa: Profimedia
  • Dacia a anunțat astăzi numele viitorului model pe care-l va lansa.
  • Modelul Dacia Jogger, un vehicul de familie, cu 5 sau 7 locuri, va fi prezentat publicului în data de 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto de la Munchen, a anunţat luni compania.

Pe 6 septembrie, la Salonul Internaţional Auto IAA Mobility de la Munchen, în prezenţa lui Denis Le Vot, director general Dacia, Jogger va fi prezentat publicului larg. Dacia Jogger se poziţionează ca un vehicul de familie perfect adaptat ieşirilor în aer liber. Jogger reflectă spiritul pragmatic şi autentic al mărcii Dacia şi mediul ‘outdoor’ al noii identităţi de marcă. Disponibil în două configuraţii, cu 5 sau 7 locuri, Dacia Jogger este partenerul ideal al familiilor, atât în traseele urbane din viaţa cotidiană, cât şi în periplurile mai lungi, prilejuite de ieşirile în natură la sfârşit de săptămână sau în concedii”, se arată în comunicatul companiei.

Potrivit sursei citate, Dacia va dezvălui noul model, Jogger, în data de 3 septembrie, la ora 11:00 (ora României) în cadrul unui eveniment 100% digital.