• Omul de afaceri Mark Cuban a declarat că Dogecoin este „cea mai nebună poveste spusă vreodată”
  • Miliardarul susține că moneda digitală Dogecoin este mai bună decât un bilet la loterie
  • Valoarea de piaţă a Dogecoin ajunge în prezent la 35 de miliarde de dolari

Omul de afaceri Mark Cuban a declarat recent în cadrul emisiunii „The Ellen DeGeneres Show” că raliul înregistrat de criptomoneda Dogecoin este „cea mai nebună poveste spusă vreodată”, încercând să evidenţieze potenţialul pe care îl prezintă activul digital, conform Bloomberg.

Potrivit Ziarului Financiar, miliardarul Mark Cuban susține că moneda digitală Dogecoin este mai bună decât un bilet la loterie: „Este un mod grozav prin care poţi înţelege criptomonedele”

„N-aş spune că este cea mai bună investiţie din lume, însă este cu siguranţă mai bun decât un bilet la loterie şi reprezintă un mod grozav prin care poţi înţelege criptomonedele”, spune miliardarul.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cuban, care deţine, printre altele, echipa Dallas Mavericks din NBA, a evidenţiat în repetate rânduri valoarea educaţională şi de divertisment a monedei. În martie, miliardarul a declarat că fanii echipei de baschet pot cumpăra bilete la meciuri folosind Bitcoin, Ether şi alte criptomonede.

Valoarea de piaţă a Dogecoin ajunge în prezent la 35 de miliarde de dolari, după ce depăşise pragul de 50 de miliarde în urmă cu două săptămâni.